Rumänien – Sverige ›› Bästa Odds

Dags att boka plats till EM 2020 för det svenska landslaget när man under kvällen ska ta sig an Rumänien! Tre poäng är det som behövs för att göra den svenska sommaren 2020 till en att minnas. Sverige var bara ett par sekunder ifrån att vinna mot självaste Spanien senast, samma spel mot Rumänien ikväll och EM-biljetten är säkrad. Spela på matchen hos Betfair där du får hela 2.55 på svensk seger!

Ett svenskt landslag på uppgång

Det var länge sedan man kände en sån optimism kring det svenska landslaget som råder just nu. Flera nya spännande spelare har gått in och tagit för sig i ett lag som tidigare känts aningen utdaterat. Senast mot Spanien var det under stora delar av matchen ett imponerande svenskt spel som la grunden till den poängen man fick med sig. Kristoffer Olsson, Robin Quaison och Alexander Isak är ett par av de nya favoriterna hos det svenska folket som visat att det här landslaget förhoppningsvis kan nå nya höjder.

Rumänien ligger inför matchen på tredjeplats i gruppen och kommer mest troligt behöva vinna matchen ikväll om man ska ha någon chans på EM-platsen. Sverige är ett bättre lag på alla positioner och kommer bjudas på öppningar så fort Rumänien kliver fram. Är Quasion, Isak och varför inte Berg på hugget kommer kvällens match sluta med en säker trepoängare -att då få hela 2.55 gånger insatsen på bortaseger är en gåva som vi nyper med en gång.

Därför ska du spela hos Betfair:

  • Ett av de ledande spelbolagen när det kommer till betting med bra odds och erbjudanden för sina spelare
  • För alla nya spelare erbjuds en välkomstbonus på 100% upp till 1000 kronor som gäller den första insättningen efter registrering
  • Betfair erbjuder ett enormt utbud av spel på olika sporter dagligen, dessutom med möjligheten att spela live på majoriteten av marknaderna

Ikväll bokar Sverige en plats till EM 2020 Det spelar ingen roll att matchen utspelar sig i Rumänien inför dryga 50 000 vrålande rumäner, på planen är Sverige både en och två nivåer bättre. Det kommer bli tydligt under matchens 90 minuter och Sverige inkasserar välförtjänt biljetten till EM nästa sommar!