Schysst sportbonus till alla nya hos Coolbet

Hos Coolbet trängs marknadens allra mest balla bets på en vass plattform med skön attityd. Här kan du lägga kuponger på en stor variation av sporter, matcher och ligor, både på klassisk vis samt via live betting. Är du inte redan en i gänget kan du skratta dig lycklig – en generös välkomstbonus väntar på alla nya sportfantaster hos Coolbet!

cool bet betting odds bonus casivo se banner

Få dubbelt så mycket pengar att spela för

I dagens läge är det ingen självklarhet att en saftig välkomstbonus erbjud hos alla spelbolag, därför är vi extra nöjda över att Coolbet tagit i från tårna i skapandet av sitt bonuserbjudande. Alla nya spelare som öppnar ett konto får ta del av 100% bonus på upp till 1000 kronor. Dessutom får du 50 Free Spins i tillägg, perfekt för dig som gillar att varva betting med slots! Ange bonuskoden ODDS2019 för att aktivera erbjudandet när du gör din första insättning.

  • 100% bonus på upp till 1000 kronor på din första insättning
  • 50 Free spins på klassiska Starburst slot

Bra att känna till är att minsta krav på insättning är 200 kronor. Omsättningskravet för bonusen ligger på gånger 35. Erbjudandet gäller exklusivt för nya insättande spelare hos Coolbet.

Odds och live betting av hög klass

Så varför spela på Coolbet, då? Jo, vi är beredda att kröna spelbolaget till ett av framtidens mest lysande. Vi är förstås medvetna om att Coolbet inte är lika stora som de världsledande spoortsboks internationellt, men det är också lite det som är charmen. Här spelar du i en trevlig miljö med precis lika grymma odds som de större namnen erbjuder. Antalet sporter är dessutom imponerande på över 50 stycken där du hittar alla stundande ligor och matcher. Summan av kardemumman är sport och live betting som håller en förvånansvärt hög kvalité. Man ska inte underskatta de lite mindre aktörerna och Coolbet är ett utmärkt exempel på att även de så kallade amatörerna har maxad spelglädje att erbjuda!