Gonzo’s Quest

Gonzo’s Quest

Gonzo’s Quest Fakta
  • Leverantör: NetEnt
  • Lanserat: 2013
  • Vårt betyg: 4.5/5
  • RTP: 96.0%
  • Volatilitet: Medium
  • Min/Max Bet: 2:- / 500:-
  • Max Vinst: 37500x

Gonzo’s Quest är tillverkad av den prominenta och svenska speltillverkaren NetEnt som lanserade spelet 2013. Likt Starburst blev det snabbt en klassiker och har under många år varit NetEnts flaggskepp vad gäller slots online.

Oavsett minsta insatts finns det 20 fasta vinstlinjer som går från vänster till höger där det likt många andra slots gäller att få minst av samma symbol i rad. Det som gör Gonzo’s Quest unikt är att tre identiska symboler på rad gör att nya symboler faller ner som på så sätt kan trigga fler vinster.

Free spins läget är eftertraktat

Symboler i Gonzo's Quest

I spelet hittar du wilds som ersätter symboler till din favör men det du främst ska hålla utkik efter är free fall symboler (ser ut ungefär som ett guldigt mynt). Anledningen är att efter att lavinfunktionen triggats finns en multiplikator som höjer dina vinster ytterligare beroende på hur många gånger de nya luckorna ger vinst.

Är du i free spin läge är multiplikatorn högre och multiplicerar dina vinster med 3x, 6x, 9x och 15x beroende på hur många gånger du lyckas vinna på nytt. Denna funktion är var du kan vinna stort och även om det inte finns någon jackpot i spelet så kan man vinna 37,500 gånger sin insats.

Bra grafik och värt att testa

Vi gillar Gonzo’s Quest och rekommenderar det till dig som är nybörjare, vill testa en klassiker och samtidigt ha chansen att vinna stort. Våra experter har klassat volatiliteten till den lägre nivån medium eftersom man inte riktigt vinner lika frekvent som då man spelar till exempel Starburst men då man väl vinner brukar man vinna större summor, mycket tack vare multiplikatorfunktionen.