Smasha hem en Merca

I sportsammanhang är sommaren ofta förknippad med tennis, i synnerhet de somrar då det inte pågår något större evenemang inom fotbollsvärlden. I bettingsammanhang är tennis den sport efter fotboll som det bettas absolut mest på där spelbolagen konkurrerar om din uppmärksamhet med diverse kampanjer som relaterar till sporten. En av de mäktigaste kampanjerna just nu står LeoVegas för. Här kan du genom att betta på tennis och visa dig duktig spela hem en Mercedes cab.

Det man gör för att vara med i tävlingen är att spela på någon av de större tävlingarna; MercedesCup, Queens, Wimbeldon och Båstad där man kan ta del av 2500 kronor i gratis pengar att spela för och genom att betta live på tennisen kvalificera sig till slutspelet i deras tennis turnering och ha chansen att vinna Mercedesen. För varje spel med värde över 100 kronor på ett live odds över 1,25 gånger pengarna samlar du poäng där det krävs 600 poäng för att kvalificera sig till slutspelet.

 

På vägen kommer du även kunna lägga vantarna på mängder av gratis spel där det totalt delas ut 2500 kronor extra. Tycker du 600 spel låter mycket kan du glädja dig åt att det är i början av turneringen som mest gratispengar delas ut. För vart femte spel du lägger upp till dina 25 första spel så får du 100 kronor gratis att spela för. Utdelningen av gratis pengar fortsätter upp till totalt 600 spel där tävlingen pågår fram till sista juli.

En bra påminnelse är att använda sina gratis pengar inom 72 timmar så att de inte förfaller. Slutspelet vinner man genom att helt enkelt vara bäst där man tävlar i att slå ut andra spelare genom att betta på tennismatcher. Skulle det bli lika i slutspelet så tävlar de återstående finalisterna i att betta på hur många serve ess det kommer sättas under finalen i Coupe Rogers.

LeoVegas
100% upp till 1 000 kronor
Gratis spel för 200 kronor