Spela på helgens Manchesterderby hos Mr Green

Derby of Manchester stundar till helgen när de regerande mästarna hälsar Ole-Gunnar Solskjaer och hans Manchester United välkomna till den blå delen av staden. Fin form på gästerna som kommer stärkta efter vinsten senast mot Tottenham, men mot Manchester City har man inget att hämta och hemmasegern är helgens bank. Spelet lägger du med fördel hos Mr Green som erbjuder alla nya spelare upp till 1 000 kronor i välkomstbonus!

Hösten har vart extra grå för Ole-Gunnar och hans Manchester United. Undermåliga prestationer och har varvats med höga rop om norrmannens avgång, och vore det inte för lagets oväntat(?) starka prestation mot Tottenham senast kanske livlinan redan varit förbrukad. Nu väntar säsongens viktigaste match mot statsrivalen som på senare år sprungit ikapp och förbi vad gäller sportsliga prestationer.

Trots flera matcher med bländande fotboll från Manchester Citys sida har säsongens utdelning inte blivit vad man hoppats på. 11 poäng upp till Liverpool ger en tydlig fingervisning om hur små marginaler man nu har att spela på där varenda poäng är avgörande. Till matchen mot Manchester United kommer man med en stabil 4–1 seger i bagaget och en Gabriel Jesus som äntligen hittat nätet igen. Laget är bättre än The Devils på i stort sett samtliga positioner och givet Manchester Uniteds minst sagt skakiga defensiv ska det mycket till för att helgens möte inte slutar med en hemmaseger.

mrgreen bonus manchesterderby odds casivo se

Därför ska du spela hos Mr Green:

  • Mr Green erbjuder spel på samtliga matcher ifrån Premier League, både pre-game och livebetting. Välj och vraka bland hundratals oddsmarknader från alla matcher.
  • Alla nya spelare får upp till 1000 kronor i välkomstbonus på första insättningen, sätt in 1000 kronor och du har hela 2000 kronor att spela för!
  • Höga odds på Premier League! Just nu kan du spela Manchester City att vinna med två mål eller fler i mötet med Manchester United till över 1.80 i odds

Manchester är fortsatt blått

Manchester United imponerade med segern senast mot Tottenham men att plocka poäng mot Manchester City på Etihad Stadium är en övermäktig uppgift för de flesta lagen i ligan. Poängen stannar hos de blå i helgen och de gör det genom en stabil seger för The Citizens! Spela seger med två mål eller fler för Manchester City till dryga 1.80 hos Mr Green