Spela på helgens matcher från FA-cupen hos SpeedyBet

Det nya året startar som sig bör med en full omgång från världens äldsta fotbollsturnering, FA-cupen. Framme vid den tredje omgången och det är först nu som de stora lagen ger sig in i tävlingen. 32 matcher ligger framför oss där den mellan Liverpool och Everton sticker ut tillsammans med ett gammalt klassiskt möte mellan Arsenal och Leeds.

Liverpool – Everton 5/1

Det var ingen drömlott för varken Liverpool eller Everton när det stod klart att vi skulle få ännu ett Merseyside-derby denna säsong. Liverpool kommer från ett hektiskt spelschema och hade säkerligen hoppats på en betydligt mer avslagen match än vad som nu är fallet. Everton å sin sida har stora problem i ligaspelet och kommer inte låta spel i FA-cupen ta fokus från detta. Räkna med en match av derbykaraktär där en hel del spelare kommer att luftas. Liverpool förlorar inte på Anfield men en jämnare match än senast lagen möttes är att vänta.

Speltips: Under 3.5 mål – 1.76 hos SpeedyBet

speltips FA cuppen casivo se

Därför ska du spela hos SpeedyBet

Alla nya spelare hos SpeedyBet får upp till 2000 kronor extra att spela för efter första insättningen
SpeedyBet erbjuder alltid slagkraftiga odds som står sig väl gentemot övriga marknader
Supporten finns på svenska och har alltid öppet om du har några frågor eller funderingar

Arsenal – Leeds 6/1

Mesta mästarna av FA-cupen lottades mot suveränerna från The Championship, Leeds United. Det här är en match som får en att minnas tillbaka till de båda lagens fornstora dagar, inte minst kring millenniumskiftet då Leeds var framme Champions League-semifinal och Arsenal slogs om ligatitlar. Idag går det att argumentera för att Leeds är det lag som mår bäst av de båda trots att man spelar en division ner. Marcelo Bielsa är på god väg att leda Leeds upp i fotbollens finrum igen och det är inte utan att man saknar en klubb av Leeds dignitet i ligan. Matchen lagen emellan avslutar den tredje omgången av FA-cupen och skrällchansen känns överhängande, både sett till motivation och form.

Speltips: Leeds att gå vidare – 3.30 hos SpeedyBet