Spela på Mellon hos Unibet!

Du har väll inte missat att hela Sveriges folkfest Melodifestivalen är i gång? Närmare sagt börjar mellon leda mot sitt slut och på lördag den nionde Mars är det dags för finalen.

På lördag är det alltså dags att plocka fram paljett och fjäderblåsan och sätta på sig sina glittrigaste skor.

Några som valt att rivstarta finalfesten med ett pangerbjudande för alla bettingsugna är Unibet.

Har du på känn vem som kommer vinna hela festen och få representera Sverige i Euro Vision Song Contest i Tel Aviv i Maj skall du verkligen läsa vidare om detta erbjudande.

unibet mello vinstbost casivo se

10% i vinstboost hos Unibet

Unibet har verkligen rykts med i mellostämningen och har därför tagit fram ett erbjudande där du som Unibetkund kan spela gratis på schlagerfinalen med 10% i vinstboost.

Har du redan ett Unibetkonto är det bara att logga in på Unibet och lägga ditt bett när som hels, och man kan redan se vilka som är svenskarnas favoriter.

För dig som inte har ett konto på Unibet än är det hur enkelt som helst att skaffa. Klicka bara på någon av länkarna här på siten så kommer du direkt till Unibet och kan registrera dig, det tar bara en minut.

I år har du dessutom kunnat spela live på alla deltävlingar vilket har varit extra spännande.

Vad är en vinstboost?

Man kan likna en vinstboost vid en bonus i vanliga casinotermer. Enkelt förklarat är det som en extra bonusinsats som du kan spela för. Det innebär att om du skulle vinna på ditt bett så utökas spelet med 10%.  Enkelt förklarat får du alltså 10% mer i vinst!

I villkoren kan man också läsa sig till att du måste spela på ett spel där oddset är 1,4 eller höger och max upp till 500 kronor i insats. Den största möjliga utbetalningen till en spelare är alltså 10 000 kronor.

Bättre än såhär blir det inte när det kommer till bettingbonusar. Vårt tips är att du lyssnar igenom alla bidragen innan du placerar ditt bett!

Lycka till!