Speltips 7/9: Inter – FC Bayern

Champions League är tillbaka och det bjuds på en toppmatch på onsdag när Bayen Munchen åker till Giuseppe Meazza för att möta Inter!

Bayern har startat bra

Som vanligt så är Bayern Munchen favoriter att ta hem ligatiteln i Tyskland och de har börjat väldigt starkt. De är fortfarande obesegrade i ligan och de har spelat väldigt bra. 6 matcher utan förlust varav 2 oavgjorda i matcher som man kan tycka att de borde ha vunnit. Bayern har värvat stort inför denna säsongen och fansen förväntar sig att laget ska utmana om Champions League-titeln. Det kommer att bli tufft men visst ska dom vara med och slåss om minst en plats i semifinalerna. Första testet kommer alltså på onsdag när de möter Inter i Milano.

Inter med skadebekymmer

Med skadebekymmer så handlar det inte om speciellt många spelare som är borta men prestigevärvningen och återkomsten av Lukaku får vänta. Lukaku som misslyckades totalt i Chelsea förra säsongen är alltså nu tillbaka i Inter där han spelade så bra för två säsonger sedan. Kan han komma in i laget och fortsätta som han gjorde då så finns det inga lag som enkelt kan ta sig förbi Inter. Inters första fem matcher har slutat med 3 vinster och två förluster. En riktigt tung förlust senast i derbyt med Zlatans AC Milan.

Vi har svårt att tro att Inter kommer att hålla lika länge som de gjorde förra säsongen när laget slutade på andra plats i ligan, vi tippar dom på 3:e till 6:e plats och kommer de vidare till slutspelet i Champions League ska de vara väldigt nöjda.

Dagens speltips

Som sagt så har Inter inte börjat speciellt bra denna säsongen, förlusterna mot Lazio och Milan svider extra mycket då dessa är två lag som de slåss mot om Champions League-platserna till nästa säsong. Visst, det är tidigt på säsongen men det är farligt att tappa för mycket poäng i början på säsongen för att sedan jaga de andra. 


Vi tror Bayern Munchen är för starka som lag för Inter i detta stadiet av säsongen. En rak seger för Bayern ger fina 1.86 i odds så det kommer vi definitivt att lägga ett spel på. Vi lägger även en liten slant på Bayen -1,5 asian handicap till oddset 3.20


Lycka till!