Speltips – Belgien tar emot England i Nations League

Det är i en riktigt jämn och tuff grupp vi hittar två av Europas just nu bästa lag. Belgien som går från klarhet till klarhet och England som enligt oddsen är favoriter att vinna nästa års EM. I denna artikel kan du läsa vår analys och ta del av  vårat speltips inför matchen!

speedy spel bonus speltips nations league casivo se

Revanschsuget Belgien

I det föregående mötet tog Belgien ledningen tidigt efter ett straffmål av Romelu Lukaku, men England lyckades vända och vinna matchen med mål från Marcus Rashford och Jason Mount. Matchen var väldigt jämn precis som experterna förutspådde och det var tillfälligheter som avgjorde matchen. Belgien kommer helt klart att vara sugna på att plocka hem de tre poängen och visa en gång för alla att de förtjänar att ta över favoritskapet för EM. Förlusten mot England är också den enda de har från de inledande fyra matcherna.

England ser starka ut, ibland

Om vi kollar på vilka spelare England har i laget så ser de väldigt, väldigt starkt ut. Men så har det också alltid varit. “Det är Englands tur nu” har vi hört i decennier. Resultatmässigt så håller det inte riktigt. England har gått mållösa i två raka matcher mot Danmark och förlorade den senaste hemma på Wembley. Mycket på grund av att Maguire fick rött kort i den första halvleken. Men det finns även mycket positivt att säga om detta Engelska lag. Med bara 2 förluster på de senaste 13 matcherna så måste något stämma. Målskyttet är det absolut inget fel på men när de kommer upp mot ett tuffare motstånd så känns det som att det låser sig något.

Casivos speltips

Vi har hittat tre spel som vi tycker ser väldigt intressanta ut. VI räknar med att dessa offensiva lag kommer att gå framåt båda två och därför räknar vi också med att det kommer göras mål. Med tanke på att Belgien spelar på hemmaplan så tror vi att de lyckas ta revansch på den tunga bortaförlusten.Våra speltips ser ut som följande.

  • Över 2,5 mål i matchen till 1.90 hos SpeedySpel
  • Belgien att vinna matchen till 2.30 hos SpeedySpel
  • Båda lagen gör mål till 1.68 hos SpeedySpel