Speltips Betting Inter möter Real Madrid 25/11

Det är ett nedslaget Real Madrid som reser ner till Milano för att ta sig an Inter på onsdagskvällen. Inter är inte mycket hetare de heller. Det blir en väldigt intressant match att följa. Läs vidare för vår analys samt det bästa speltipset idag.

scandibet casino live betting sida casivo se

Real Madrid ur form

Vi är inte vana vid att se Los Blancos som underdogs men i dagsläget så är det nästan så det ser ut. Det måste varit länge sedan ett lag som Villarreal är förhandsfavorit mot giganten från Madrid. Det visar lite på hur det är ställt i dagsläget. Real Madrid hittar vi på en fjärdeplats i La Liga vilket såklart så här långt får ses som ett misslyckande. Avsaknaden av Ronaldo är fortfarande påtaglig, särskilt med tanke på att hans ersättare, Eden Hazard har varit skadad länge och inte alls visat sina bästa sidor när han har spelat. Man får förlita sig mer på Benzema när det kommer till offensiven och ibland räcker dit inte riktigt till.

Inter poänglösa hittills i CL-gruppspelet

“Nästa säsong är Inters säsong” är en fras vi har hört i många år nu. Förra säsongen var dom med i toppen av Serie A länge men tappade på egen hand bort chansen att ta hem Scudetton. Offensiven sköter sitt och öser in mål, Alexis Sanchez har hittat rätt i Inter och har återfått sin fina form från sina glansdagar i Arsenal. Lukaku levererar i vanlig ordning och Lautaro Martinez hamnade i målprotokollet ännu en gång senast efter en väldigt stark inledning på säsongen.

Något förvånande så har Inter inte lyckats ta mer än två poäng i CL-gruppspelet denna säsongen och de var mot de två svagare lagen i gruppen.

Målrikt i första matchen

På Santiago Bernabeu för tre veckor sedan när lagen möttes senast böljade det fram och tillbaka. Real var laget som drog det längsta strået i slutändan och plocka med sig alla de tre poängen. 3-2 blev slutresultatet.

Casivos speltips:

  • Bäst spelvärde ser vi i en kombination, nämligen båda lagen gör mål och över 2,5 mål i matchen till 1.80 hos Scandibet