Speltips Bundesliga – FC Bayern – Schalke 04

Premier League och Ligue 1 är redan igång och nu på fredag är det även dags för premiär i tyska Bundesliga. Det är inga mindre än de regerande i Champions League och just Bundesliga som är först ut. Motståndet står Schalke 04 för och det är inte helt lätt att sia om form i dagsläget. Försäsongen har varit kort och det var inte mer än några veckor sedan som Bayern Munchen spelade Champions League-final.

Bayern är bäst i Europa

Som vi kunde se i CL-finalen så var det inget snack. Bayern är mästare och har krossat i princip allt motstånd under 2020. Något vi bör ha i åtanke är att det är en knapp månad sedan Bayern vann mot PSG i finalen och det har funnits väldigt lite tid för en välförtjänt semester och möjlighet att återfå formen med en ordentlig försäsong.

Schalke däremot har haft gott om tid att förbereda sig. En full månads vila och fem försäsongsmatcher har laget hunnit med och bör därmed vara i gott slag när det nu äntligen vankas premiär.

speedybet bundesliga speltips casivo se

Spelare på väg bort

Det har gått mycket transferrykten kring Bayern i sommar och det ser som att Thiago kommer att lämna klubben. De sista dagarna har det också kommit ut att David Alaba kan komma att lämna. Två startspelare som därmed kanske inte kan komma till start mot Schalke. Nu har Bayern en väldigt bred trupp så på kort sikt så ska det inte vara några problem men det behövs ersättare om dessa två slutligen lämnar klubben.

Speltips

Med tanke på hur upptakten till premiären har sett ut så tror vi trots allt att Bayern tar hem segern, däremot inte lika säkert som det hade varit om förhållandena hade varit annorlunda.

  • Bayern vinner och båda lagen gör mål till 2.00 hos Speedybet
  • Båda lagen gör mål till 1,86 hos Speedybet

Det är premiär och Schalke vet att de har slagläge mot ett något försvagat Bayern. Det kommer att vara ett offensivt lagt Schalke 04. Med det sagt så har Bayern en fantastisk offensiv och kommer att skapa massor av chanser. Vi tror på mycket mål och vi tror att Bayern kniper de tre poängen.