Speltips EM 2021: Italien – Spanien 6/7

Vi är nu framme slutskedet av EM 2021 turneringen. Det är dags för semifinaler! Först ut är Italien – Spanien som båda med nöd och näppe tog sig vidare. Italien hade problem med Österrike där det krävdes förlängning för att avgöra match. För Spanien gick det hela vägen till straffar mot Schweiz för att ta sig vidare.

speedy bet valkomstbonus speltips em casivo se

Italien har visat klass

Genom gruppspelet visade Italien upp hela sitt fotbollsregister. De gick obesegrade och spelade anfallsglad fotboll och höll även helt tätt bakåt. Att de sedan skulle krävas förlängning mot Österrike kom därför som något av en överraskning. Men laget tog sig som väntat till slut vidare.

I kvartsfinalen väntade ett betydligt starkare motstånd i topprankade Belgien. Här visade Italien återigen upp sin kvalitet och spelade fullkomligen ut Belgien i första halvleken. Det så länge ut att bli en 2-0 ledning för Italien innan halvlek men efter en billig straff för Belgien så blev det match igen. Belgien klarade inte av att överlista Italiens fantastiska försvar och matchen slutade 2-1.

Nu väntar alltså Spanien som innehar kvalitet men har inte fått ut sitt max hittills i turneringen.

Spanien skapar chanser, men missar

Vi såg väl alla matchen mellan Sverige och Spanien. Sverige hade overklig tur när vi klarade av att hålla nollan. Spanien öste på framåt men fick inte in bollen i mål. Detta är något som har fortsatt under hela turneringen. Och när Spanien väl gör mål så faller de snabbt tillbaka istället för att utnyttja sitt skickliga passningsspel för att skapa mer chanser. Nu möter de helt klart det bästa motståndet hittills och kommer att få bevisa färg på riktigt.

Dagens speltips

  • Italien att vinna matchen till oddset 2.45
  • Italien över 4,5 hörnor till oddset 2.00
  • Italien att hålla nollan till oddset 2.60

Samtliga odds är hämtade från SpeedyBet