Speltips EM 2021: Turkiet – Italien

Äntligen är det dags för EM! Öppningsmatchen är en riktigt spännande match mellan Italien och Turkiet. Italien spelar på hemmaplan i Rom och kommer att ha 20 000 supportrar på plats. Kan Turkiet ställa till med en skräll redan i turneringens första omgång?

betway basta oddsen em 2021 med bonus casivo se

Italien är klara favoriter

Som vanligt så är Italien ett av de lag som är favorittippade iett mästerskap även om det inte är någon av huvudfavoriterna. De har ett stjärnspäckat lag fullt av kvalitet och kommer helt säkert var det lag som är bollförande i matchen. Med spelare som Jorginho, Insigne, Berardi och Chiesa på plan så kommer bollinnehavet ligga i italienarnas favör. För att få substans i hur matchen kan gå så måste dock tilläggas att pressen på det italienska landslaget är enorm. Det förväntas att laget enkelt ska ta sig vidare från gruppen och sedan slås om titeln i slutändan. Om det kan sätta käppar i hjulen återstår att se.

Turkiet har sett vassa ut i VM-kvalet

Man ska inte underskatta kvaliteten i det Turkiska laget. Den turkiska ligan har blivit bättre och bättre och flera av det stora ligorna i Europa har många turkiska spelare. Så även om Italien har ett mer stjärnspäckat lag så har även Turkiet ett lag som ser starkt ut på pappret. Under vårens EM-kval så har laget imponerat stort. Vinst hemma mot Nederländerna med 4-2, en utklassing mot Norge med 3-0 på Ullevål följt av ett oväntat kryss hemma mot Lettland. För att de ska kunna stå upp mot Italien krävs en toppinsats!

Casivos första EM speltips:

En öppningsmatch är alltid en öppningsmatch. Det är svårt att exakt veta var lagen står och båda lagen kommer vara väldigt försiktiga till en början. Ett spel som ser riktigt intressant ut är att Italien gör första målet. Hos Betway är detta odds boostat till hela 2 gånger pengarna och känns nästan som en självklarhet.

Italien gör första målet i matchen till oddset 2.00 hos Betway