Speltips EM: Sverige – Slovakien 18/6

Det är dags för Sveriges hittills viktigaste match detta mästerskap. Efter bragden i Sevilla där vi med nöd och näppe klarade att få med oss ett oavgjort resultat så är det dags att möta Slovakien. Som överraskande plockade med sig tre poäng från deras match mot Polen.

scandibet casino live betting sida casivo se

Sverige kommer att höja sig

Matchen mot Spanien får man ta för vad det är. Spanien är ett väldigt mycket bättre lag än Sverige, en fin poäng att få med sig. Det är här mot Slovakien som vi måste höja oss. Och det kommer Sverige med största sannolikhet att göra. Sverige är på pappret ett bättre lag än Slovakien och ska vara favoriter. Slovakiens resultat från förra matchen ska heller inte det tas på för stort allvar även om det var en fin seger. Det röda kortet som Polen åkte förstörde mycket och gjorde att Slovakien kunde ta hem de tre poängen. Om inte detta hade skett så tror jag att Polen hade vunnit.

Kulusevski tillbaka

En viktig kugge i det svenska laget är som känt vår unga stjärna som till vardags spelar i Juventus. Dejan Kulusevski åkte på covid-19 några dagar innan mästerskapet drog igång och har suttit isolerad i över en veckas tid. Nu är han alltså tillbaka i truppen vilket kommer att vara en ordentlig boost till hela laget. Någon startplats lär det inte bli då han inte varit med att träna denna veckan men ett längre inhopp är att förvänta. Detta tillsammans med Alexander Isaks växande form gör att vi verkligen tror att Sverige kommer att plocka hem detta. Om Sverige plockar de tre poängen så är vi nära avancemang då de fyra bästa treorna går vidare bakom alla ettor och tvåor från gruppspelet.

Casivos Speltips:

Som sagt så är Sverige favoriter och ska vara det. Känslan är att Slovakiens odds är lite för hårt baserat på resultatet mot Polen vilket i mitt tycke inte säger speciellt mycket.

  • Sverige att vinna till oddset 1.86
  • Alexander Isak att göra mål till oddset 3.00

Samtliga odds hämtas från Scandibet.

Lycka till!