Speltips FA Cupen 9/1: Arsenal – Newcastle

Det är dags för FA-cupen och inför vårat nästa speltips väljer vi att ta en extra titt på matchen mellan Arsenal och Newcastle. Som ni kanske vet är det 32 två lag som återstår och det är nu de stora klubbarna börja växla upp. Läs vidare för vår analys och speltips med de bästa oddsen just nu.

campobet välkomstbonus betting ny casivo se

Arsenal tillbaka i form

Det är ett märkligt Arsenal vi har sett denna säsongen. De huserar just nu på en elfteplats i Premier League efter en väldigt, väldigt dålig start på säsongen. Med tre raka vinster så har det börjat ljusna och Arteta kan andas ut lite efter att han ryktats få sparken. Något anmärkningsvärt är det att det bara är 10 poäng upp till Liverpool i toppen. Det har varit en väldigt märklig säsong kort sagt. Det var när flertalet av startspelarna i Arsenal var tvungna att isolera sig pga Covid som det vände för Arsenal.

När de unga spelarna fick chansen såg Arsenal ut som ett helt annat lag. Emile Smith Rowe, Gabriel Martinelli och Bukayo Saka har verkligen fått anfallsspelet att flyta och en nytändning på Alexandre Lacazette har fått målskyttet att lossna. Frågan är hur länge de unga spelarna kan hålla det uppe dock. En positiv nyhet för Arsenal är att Thomas Partey är tillbaka från skada. En väldigt viktig spelare för Arsenal som kostade väldigt mycket pengar i somras.

Newcastle i svacka

Det har varit en väldigt tung tid för Newcastle den sista månaden. Med endast två inspelade poäng på de sista 6 matcherna. De lyckades hålla 0-0 mot Liverpool men det är svårt att lägga för stor vikt vi det resultatet då Liverpool inte har spelat som de brukar sista tiden. Nej, Steve Bruce behöver lyfta sitt lag ordentligt för att bryta denna negativa trend, visst, Arsenal lyckades så det finns säkert möjligheter även för Newcastle. De har många spelare med kvalitet i truppen men de har verkligen inte kunnat visa det hittills.

Dagens speltips från Casivo

Om vi ser på det ur lagens form så är det ganska såklart att det är Arsenal som är vinnare. Det luriga med FA-cupen är att det är svårt att sia om vilka spelare som startar. Men som vi tror just nu så kommer båda lagen att gå för det med sina bästa lag, kanske att någon enstaka bänkspelare får speltid. Arsenal har vunnit FA-cupen 4 gånger sedan 2014 och måste ses som stora favoriter att vinna åtminstone denna matchen.

Speltips hos Campobet:

  • Arsenal – 1,5 Asian Handicap till oddset 2.20 känns bra på förhand
  • Arsenal  gör mål i båda halvlekarna till oddset 2.10