Speltips Fotboll 25/3 VM-kval: Sverige – Georgien

Det är dags för det svenska herrlandslaget i fotboll att ta de första stegen mot ännu ett VM-slutspel. I den första matchen är det Georgien som kommer på besök till Friends Arena. Och i denna spelanalys kan du läsa om vad vi tror kommer hända, och dessutom få ett riktigt bra speltips med odds.

scandibet casino live betting sida casivo se

Ett starkt svenskt lag

Det var längesen Sverige hade så många skinande stjärnor som nu. Med Alexander Isak i Real Sociedad, Dejan Kulusevski i Juventus, Emil Forsberg i RB Leipzig, Victor Nilsson Lindelöf i Manchester United och Zlatan Ibrahimovic i Milan som de största stjärnorna ser vi på pappret väldigt bra ut. Detta i kombination med Janne Anderssons ledaregenskaper så kan detta bli riktigt, riktigt bra.

Om vi ser på Sveriges prestationer i Nations League så tog vi oss vatten över huvudet när vi tog oss upp till A-divisionen. Det var idel förluster mot Frankrike och Portugal samt delad pott mot Kroatien. Men trots förlusterna så spelade Sverige bra i matcherna, men spetsen saknades mot dessa världsnationer.
Klara för EM

Sverige är som bekant klara för EM i sommar efter ett starkt kval mot en hel del bra motstånd. Förhoppningsvis kan landslaget ta med sig det fina momentum och den fina formen från EM-kvalet till stundande VM-kval. Att ta sig direkt till VM är betydligt svårare, det gäller att vinna gruppen för att ta sig dit. Georgien är ett lag Sverige ska vinna mot komfortabelt men man ska aldrig underskatta något motstånd.

Georgien nära EM

Georgien lyckades ta sig till playoff till EM men förlorade där dubbelmötet mot ärkerivalen Armenien. Att de ska kunna ta sig till ett VM känns nästintill som en omöjlighet. Ser vi på Georgiens trupp så ser vi flera utlandsproffs men merparten spelar i de lägre rankade ligorna, i mindre klubbar samt den inhemska Georgiska ligan. De har visat att de kan slå flera av Europas övriga lag men har inte kunnat visa något mot de etablerade större nationerna. Lagets största skalp kom nä de lyckades besegra Spanien på bortaplan 2016 till det nätta oddset 29x pengarna.

Dagens speltips i fotboll från Casivo

Sverige kommer att vinna matchen, det råder ingen tvivel om det enligt oss. Vi kommer att se på de asiatiska linorna för att få upp oddset något. Nedan följer våra speltips med odds från Scandibet.

  • Sverige -1.5 till oddset 1.97 hos Scandibet
  • Sverige vinner båda halvlekarna och över 2.5 mål till 2.75 hos Scandibet.