Speltips fotboll: Arsenal – Manchester City 21/2

Manchester City har tagit stora steg i vägen mot titeln den sista tiden. De briljerar med ett nytt Premier League-rekord i antalet vinster på rad och det finns inte någonting som tyder på att vinstsviten kommer att brytas på Emirates Stadium.

MRGREEN CASINO BONUSAR UTBUD BANKID CASIVO SE

Arsenal ojämna

Arsenals säsong har varit allt annat än stabil, ett tag satt de på 15:e plats och det var prat om inblandning i bottenstriden. De lyckades dock vända på trenden och gick flertalet matcher utan att förlora och lyckades klättra upp till topp tio, med chans på att ta sig till topp 6. Där tog det dock stopp och två förluster senare så är de lite i ett ingenmansland i mitten på tabellen. Efter två raka förluster mot Aston Villa och Wolverhampton lyckades te ta en relativt säker trepoängare mot Leeds senast. Nu kommer Manchester City på besök och det är en helt annan nivå på dom jämfört med Leeds och de andra. 

City går från klarhet till klarhet

Ligan är väl nästintill avgjord redan nu. City har ett försprång på tio poäng och det ska väldigt mycket till för dom att tappa detta. Särskilt med tanke på det momentum de har. Manchester CIty har alltså gått obesegrade i sina senaste 24 matcher i alla turneringar och har vunnit 10 raka matcher i Premier League. Det är otrolig imponerande! Nu har Kevin De Bruyne kommit tillbaka från skada och Gundogan bör vara hel igen efter att ha missat en match. Öven Sergio Kun Aguero var tillbaka på bänken senast och kan säkert få speltid mot Arsenal, ett lag som han älskar att göra mål på. 

Dagens speltips

City kommer in som stora favoriter till matchen, med allt rätt. Arsenal har haft väldigt svårt i sina matcher mot City de senaste åren i PL och de kommer inte att kunna stå emot i denna matchen heller. Manchester City -1,5 till det finfina oddset 2.48 är spelet jag kör på! Lycka till