Speltips Fotboll: Arsenal – Tottenham 14/3

När det kommer till derbyn i Premier League så är The North London Derby ett av de häftigaste. Båda lagen har presterat långt under förväntningarna denna säsongen och detta är en match som kan sprida lite ljus på laget som vinner och ge fansen lite hopp. Förutom tre viktiga poäng så är det en stor ära och prestige som ger “bragging rights” i Norra London för laget och fansen till det vinnande laget.

Betway betting bonus sport casino casivo se

Arsenals märkliga säsong

Arsenal avslutade förra säsongen med att vinna FA-cupen och startade denna säsongen med att vinna Community Shield. Sedan dess har det varit mycket som sett väldigt dåligt ut och väldigt lite som sett bra ut. De har visat tendenser på att det ha något bra på gång men alltför ofta så faller de på egen kniv och sätter sig i knipa. Processen har sett ut att visa sig med Arteta som coach men det har tagit för lång tid. Mot topp 6 har de faktiskt vunnit några matcher i år, t.ex Chelsea och United men det är mot lag som Burnley, Wolves och Aston Villa som spelet absolut inte har fungerat och förlusterna har blivit ett faktum. I ett derby kan dock allting hända. Arsenal ser ut att ha börjat återfå formen och det krävs en riktigt fin insats för att inte skänka tre poäng till den värsta rivalen.

Bale tillbaka till storform

Tottenham låg högt upp i tabellen innan jul sen började formen avta. Ett flertal poängtapp lämnade Spurs utanför den viktiga topp 4-placeringen. Mourunho valde då att börja spela med Gareth Bale mer som hade hamnat i lite blåsväder tidigare under säsongen. Denna gången har det blivit succé! Tillsammans med alltid heta Harry Kane och Heung Min Son har anfallet fungerat väldigt fint. Även Lucas har presterat väldigt fint på slutet. I Europa League-matchen i torsdag så gick Kane av planen med en känning så vi får se om han är redo att starta. Det vore ett jättetapp för Spurs.

Dagens speltips

Dessa matcher brukar vara väldigt öppna och bjuda på fantastisk underhållning. Båda lagen har fina offensiva kvaliteter men kan svaja en del bakåt.

  • Båda lagen gör mål och över 2,5 mål i matchen till 2.15 hos Betway