Speltips Fotboll: Manchester City – Tottenham 13/2

Som du kanske vet slog Manchester City nytt rekord i antal vunna matcher i rad. Detta skedde i onsdags när man besegrade Swansea i FA-cupen. Inte nog med att de har 15 raka segrar så är de obesegrade i de sista 22 matcherna. Intressant nog så kom den senaste förlusten mot just Tottenham, vilket gör detta möte lite extra speciellt. Läs vidare för vår spelanalys och speltips.

campobet välkomstbonus betting ny casivo se

Manchester City ser makalöst starka ut

Som vi skrev i ingressen så innehar Manchester City ett fantastiskt facit de sista tre månaderna, detta trots att mittfältskungen Kevin De Bruyne finns på skadelistan. Ilkay Gundogan har verkligen steppat upp sitt spel i sin kollegas frånvaro och ser ut att vara i bästa slag för tillfället. I tillägg så har även Gabriel Jesus börjat producera en bättre slutprodukt än vad han mäktade med under 2020 vilket såklart är väldigt viktig när Kun Aguero är sjuk/skadad.

Ser vi på defensiven så har Ruben Dias kommit in som en riktig ledare inför den här säsongen. Något som Manchester City har saknat sedan Vincent Kompany lämnade klubben

Tottenham – Från titelutmanare till en kamp om topp 4

Det såg så himla bra ut för Spurs i början på säsongen, och trots vissa motgångar så kom de tillbaka med flera vinster i rad innan nästa motgång skulle komma. Kane och Son levererade som aldrig förr och förhoppningarna var stora. Det fanns verkligen en chans! Men så ändrades allt. Kane blev skadad, Man City hittade tillbaka till storform och spelet började hacka för Tottenham. Det måste dock sägas att Tottenham gör fortfarande en bra säsong men någon titelutmanare är de inte denna säsongen.

I de sista fem så har det inte fungerat alls, tre raka förluster i ligan innan en liten revansch mot West Brom senast. Detta följdes upp av en förlust efter förlängning mot Everton. Ska vi se något ljus i tunneln så är Kane i princip helt återställd från sin skada och har agerat inhoppare på slutet och Erik Lamela har sett väldigt pigg ut när han har fått chansen, även Ndombele har visat varför hans övergångssumma var så stor när han anlände från Lyon.

Dagens speltips från Casivo

Manchester City kommer med stor sannolikhet att vinna denna matchen. De kommer in med ett enormt självförtroende samtidigt som Tottenham har det motsatta. Det som skulle kunna sätta käppar i hjulen för City är just det. Underskattning. Tottenham har fortfarande en dödlig duo i Kane och Son som kan skapa mycket från lite.

Vårt speltips:

  • Båda lagen gör mål i matchen till 1.90 hos Campobet
  • För den lite djärvare: Tottenham – Insatsen tillbaka vid oavgjort till 5.50 hos Campobet