Speltips Fotboll PL 11/4: Tottenham – Manchester United

Tottenham jagar för fullt för en plats i topp 4 i Premier League. Medan United jobbar för att bevaka sin position bakom ledande Manchester City. Vi har ett krig att vänta där Mourinho och hans mannar tar emot Solskjaers gäng. Läs vidare för vår spelanalys samt speltips med de bästa oddsen.

campobet välkomstbonus betting ny casivo se

Tottenham – Från titelkandidat till fiasko

Tottenham spelade fantastisk fotboll under hösten och var högt upp i tabellen under en längre period. Sedan hände något och formen störtdök. Med flera bottennapp under vintern och våren är det nu en topp 4-plats som de försöker nå men de är knappast ensamma i det racet. Chelsea, West Ham, Liverpool, Everton och Aston Villa har även dom chansen att knipa en plats. Tottenham har Son tillbaka i laget efter skadad han drog på sig i mötet med Arsenal.

Kane fortsätter göra mål medan Bale har förpassats till bänken återigen efter att ha gjort några fina matcher. Det är inte offensivt som det inte har fungerat för Tottenham utan det är i defensiven. De har tappat flera ledningar denna säsongen och kan inte riktigt få det att stämma bakåt. De slår liksom av något på takten och tappar fokus. Det är rent slarv som har gjort att Tottenham inte ligger på en högre placering i ligan än de gör just nu.

Manchester United fortsätter kriga

Det har sett ganska slött och trist ut den sista tiden för United men de lyckas likväl vinna merparten av sina matcher och om det inte är seger så är det åtminstone en poäng de tar med sig. Endast fyra förluster har laget denna säsongen och de två senaste har kommit över ett spann på 5 månader. Det är ett väldigt fint facit. Vissa säger att de har turen på sin sida och har fått några tveksamma domslut med sig. Men det känns orättvist att säga.

Med ett så långt, fint facit i ligan så krävs de väldigt mycket kvalitet och det har Man United. Rashford, Fernandes och Greenwood har gjort det bra framåt. Lindelöf och Maguire har varit förvånansvärt stabila bakåt. Det största utropstecknet denna säsong går ändå till Luke Shaw som har spelat som en helt annan spelare denna säsongen jämfört med tidigare år. Det är mycket att vinna för både Spurs och United i denna matchen. United vill cementera sin plats i topp två och med en seger här så ser det onekligt väldigt bra ut.

Dagens speltips med bästa oddsen från Casivo

Det är två anfalls-starka lag som möts här och båda lagen har sina bästa kvalitéer i omställningsspelet. Laget som för matchen kan snabbt bli straffade. Vi tror att båda lagen gör mål och även att det blir många mål i matchen.

  • Båda lagen gör mål och över 2.5 mål i matchen till 2.08 hos CampoBet