Speltips Fotboll PL 13/5: Manchester United – Liverpool

Vi är onekligen inne i en väldigt tuff period av säsongen i Premier League. Många matcher, samtliga väldigt viktiga för många lag och det gäller även här i stormötet mellan de regerande mästarna och Manchester United. Klockan 21:15  på torsdag är det dags för en av säsongens tuffaste möten.

scandibet casino live betting sida casivo se

Liverpool jagar Champions League plats

Det är i en något ovan situation vi hittar Liverpool denna säsongen. De regerande mästarna har haft en tung säsong och slåss i år för en plats i nästa säsongs Champions League snarare än titeln. De är i skrivande stund sex poäng bakom 4:e-placerade Leicester, dock med en match mindre spelade så chansen finns helt klart fortfarande för Liverpool att nå CL-platserna. Alla skador har varit en stor del i varför Liverpool inte har lyckats men känslan är att de har börjat återfå lite momentum nu på slutet. 6 raka matcher i ligan utan förlust, en klar vinst senast mot Southampton så det bör finnas lite självförtroende hos laget. Tilläggas ska att Manchester United är även dom i god form och redo för krig mot den klassiska ärkerivalen Liverpool.

Europa League final och tufft spelschema

4 matcher på en vecka, det är så spelschemat ser ut för Man United. Lägg då till att det väntar en väldigt viktig match i Europa League-finalen om bara tre veckor. Hur ställer Solskjaer upp? Sparar han spelare? Det är väldigt många frågor inför en sån här match. Självklart är det viktigt att vinna mot en så stor rival som Liverpool men samtidigt så är CL-platsen redan bokad och titelkampen i princip helt död. Fokus bör ligga på att vinna Europa League och att ha så många av sina viktigaste spelare tillgängliga som möjligt. Känslan är dock att är det någon match som Ole Gunnar kommer spela sitt bästa lag så är det mot Liverpool.

Dagens speltips från Casivo

Det är ett klassiskt möte, det är två lag som vanligtvis är väldigt starka framåt. United har varit det starkaste laget defensivt sett över säsongen. Mycket för att Liverpool tappat Van Dijk pga skada. Här tror vi ändå att båda lagen kommer satsa tungt framåt.

  • Båda lagen gör mål och över 2,5 i matchen känns riktigt bra till oddset 1.90 under Specialare hos Scandibet