Speltips Fotboll PL 20/4: Chelsea – Brighton

Imorgon är det dags för Chelsea att möta Brighton i Premier League. Det är ett väldigt viktigt möte för båda lagen när vi går in i den 32:a omgången av Premier League. Chelsea vill cementera en plats bland de topp 4 och Brighton vill säkra sin plats i nästa säsongs PL. I denna artikel kan du läsa vår spelrek, du hittar vårt speltips i slutet på artikeln.

speedy bet speltips basta oddsen premier league casivo se

Chelsea går från klarhet till klarhet

När Frank Lampard fick lämna tränarjobbet hos Chelsea så var det många som kritiserade klubben. Han behövde mer tid för att få ihop laget och så vidare. In kom Thomas Tuchel, och vilken fart han har fått på laget. Nu ett par månader senare är Chelsea in Semifinal i Champions League, Final i FA-cupen och slåss om en av platserna i topp 4 i PL. Det har verkligen skett en förändring och vinsterna har avlöst varandra. Mason Mount har varit den klart lysande stjärnan och den engelske ynglingen har visat vägen fram för resten av laget. Flera av spelarna som hade svårt att göra ett avtryck tidigare under säsongen har blommat ut. Chelsea ser riktigt bra ut om dagen.

Brighton – Blomman som aldrig blommar

Det är märkligt, av alla lag i Premier League så är Brighton ett av de lag som experter och fans hyllar mest. “De spelar vacker fotboll”, “De förtjänar mer”. Och så är det, de spelar en offensivt glad fotboll och skapar mängder med målchanser. Men de får ingen utdelning. Nu ligger de nere, nära botten av ligan och krigar för överlevnad. Graham Potter har en fantastisk spelidé, det hade han redan när han tränade Östersund. Det stora problemet för hans Brighton är att de spelar i Premier League och sätter du inte dina chanser så blir du straffad. Vi kan ta matchen mellan Brighton och Aston Villa som exempel. Aston Villa var ett lag i fantastisk form men de blev totalt utspelade av Brighton. Brighton hade 26 avslut, varav 9 på mål och matchen slutade 0-0. Så har det sett ut i många matcher för Brighton. Kan de konvertera chanserna på ett effektivare sätt så kan de garanterat ta en plats i topp 10 nästa säsong.

 Casivos speltips med bästa oddsen

Chelsea har ett väldigt hektiskt schema med stora matcher vecka ut och vecka in. Det är finaler, semifinaler och toppmatcher om vartannat. Det tar ut sin rätt och laget måste rulla på sin startelva. Brighton kommer till matchen med blandade resultat men med en gemensam nämnare, just att de skapar mycket chanser.

  • Vi tror att båda lagen gör mål till oddset 2.15 hos Speedybet.