Speltips Fotboll : Speltips: Chelsea – Manchester United 28/2

Kampen om topp fyra börjar bli riktigt hård och det står mellan sex klubbar just nu. Med bara 9 poäng mellan 2:a och 7:e plats kan allt hända. När Chelsea tar emot Manchester United på söndag kan Chelsea krypa närmare toppen vid vinst.

Matchstart 17:30

speedybet bundesliga speltips casivo se

Chelsea har fått en nytändning med Tuchel vid rodret

Chelsea började säsongen strålande under Frank Lampards ledning men någonstans på vägen hände nånting. Förlusterna avlöste varandra och Chelsea kunde inte alls hitta rytmen i spelet. Detta medförde i vanlig ordning för Chelseatränare som inte presterar i avsked. Lampard fick sparken och Thomas Tuchel tog över.

Det hör absolut inte till ovanligheterna att lag som får in en ny tränare tänder till i början. Detta har hänt Chelsea och de har börjat vinna matcher igen. 9 raka matcher närmare bestämt utan förlust, varav 7 vinster. Vi måste dock erkänna att motståndet i Premier League inte varit det tuffaste och man får verkligen bekänna färg mot Man United på söndag. Kan Werner hitta formen efter mål och assist i PL senast? Får Giroud starta efter sin fina match mot Atletico? Det finns många frågetecken som vi hoppas få svar på.

Man United fortsätter prestera

Efter förlusten mot Sheffield United på Old Trafford stod jag frågande och funderade på om det var nu korthuset skulle falla. Något fall blev det inte riktigt, kanske var det bara ett par våningar i toppen som föll. De är nämligen obesegrade sedan den förlusten men det har blivit ett flertal kryssmatcher mot lag som de egentligen borde ha besegrat. Hade de inte släppt in ett sent kvitteringsmål mot Everton och satt sina chanser mot West Brom så hade Manchester City fortfarande varit inom räckhåll i ligan.

Vi ska inte ta någonting från Uniteds säsong dock. Efter den katastrofala starten så var det ingen som räknade med att vi skulle vara där vi är nu. Bruno Fernandes har varit säsongens spelare enligt många och jag är villig att hålla med. Det finns några spelare som inte nått sin fulla potential, där Martial sticker ut lite extra. Han får chans, efter chans, efter chans av Solkjaer som verkligen verkar tro på hans talang. Kan de bara få rätt på de avgörande momenten och inte lägga all vikt på Fernandes så har de något riktigt bra på G.

Dagens speltips från Casivo

Manchester United har i möten med bra lag haft en del bekymmer att skapa mål framåt och det känns som att de lägger mest vikt vid att hålla tätt bakåt. 1.90 på under 2,5 mål i matcher känns som ett bra val att spela på. Chelsea snittar runt 6,5 hörnor per match de sista 6 matcherna. Linan ligger på 5,5 just nu vilket ger oss bra spelvärde. 1.80 på Chelsea över 5,5 hörnor lirar vi på.

  • Under 2,5 mål i matchen till 1.90 hos Speedybet
  • Chelsea över 5,5 hörnor till 1.80 hos Speedybet