Speltips Fotboll VM kval Sverige – Estland 31/3

Sverige har börjat VM-kvalet på bästa vis med två raka segrar. Först en tuff match mot Georgien som vanns med 1-0 och sedan en relativt enkel seger mot Kosovo med 3-0. Nu är det dags för en vänskapsmatch mot ett uddlöst Estland. Läs vidare i denna artikel för vår spelanalys och hitta ett speltips med bästa oddsen i slutet.

mr green välkomstbonus nya spelare casivo se

Sverige kommer att rotera laget

Janne Andersson har varit väldigt tydlig med att han kommer att använda spelarna som inte fått chansen i de tidigare två matcherna. Detta för att de spelarna ska kunna visa vad de går för och försöka övertyga landslagsledningen att de är värda en chans att spela mera i kommande matcher. Sverige har en riktigt bra bredd på laget och flera spelare som förtjänar en chans. Robin Quaison, Marcus Berg och Ken Sema med flera kommer garanterat att försöka ta chansen. På pappret så ska denna matchen inte vara några problem, det bör bli vinst om inget oförutsett händer. Det ska bli väldigt kul att få se de nya spelarna i laget som inte fått spela så mycket tidigare. Jens Cajuste är en av de spelarna som är väldigt nya in i laget. Efter att ha spelat riktigt bra i klubblaget Midtjylland så hoppas vi på fortsatt succé i Landslaget.

Estland är helt under isen

Senast Estland vann en landskamp var för två år sedan, mot Gibraltar. Sedan dess har laget alltså lyckats spela 19 matcher utan att ta en seger. De få matcherna som har slutat oavgjort har varit mot andra mindre nationer och vi hittar nästan ingenting positivt med detta laget just nu. De har startat VM-kvalet med två förluster, mot Tjeckien och Belarus. Ska vi försöka hitta något bra så är det att de har lyckats göra 4 mål på de två första matcherna men då även släppt in 10. Sverige är bättre än båda motståndarna de har mött så de kommer få det väldigt tufft även i denna match.

Dagens speltips från Casivo

Sverige vinner matchen, det vågar vi nästan lova. Vi tror att Sverige även kommer att vinna båda halvlekarna.