Speltips inför Champions League finalen

Efter en en lång och märklig säsong med ett väldigt intensivt schema den sista månaden är det på söndag äntligen dags för final i Champions League! Det var inga överraskningar i semifinalerna när PSG och Bayern Munchen enkelt tog sig vidare. PSG slog Rb Leipzig med 3-0 och med samma siffror besegrade Bayern Munchen Lyon. Finalen kommer som tidigare matcher i slutspelet att spelas inför tomma läktare, närmare bestämt på Estádio da Luz i Lissabon.

Ser vi till tidigare resultat för dessa lagen så kan vi se fram emot en riktig målfest!
Bayern Munchen har mäktat med hela 42 mål på 10 matcher i denna säsongens Champions League. Serge Gnabry har gått från klarhet till klarhet med 9 mål på 9 matcher i CL samtidigt som Robert Lewandowski är två mål från att tangera Cristiano Ronaldos målrekord (17), detta med 2 matcher mindre spelade. Efter utklassningen mot Barcelona med 8-2 är det inte konstigt att Bayern är favoriter i matchen.

På andra sidan planen står alltså Paris Saint-Germain. Är det något lag som kan skaka om Bayern så är det just PSG. Med sina blixtsnabba omställningar och en anfallstrio fylld med världsstjärnor kan inget lag gå säkert. Detta är lagets första Champions League-final sedan klubben grundades 1970 och det är kanske bristen på erfarenhet som kan sänka klubben. Detta trots att truppen är fylld av stjärnor. Mbappe, Neymar och Di Maria för att nämna några. Det blir åka av från första spark.

SPELTIPS BETTING CHAMPIONS LEAGUE FINAL CASIVO SE

Bettingtips inför Champions League finalen

  • Över 3,5 mål i matchen, 1,95 hos 888 Sport. Bayern Munchen snittar över 4 mål per match i årets CL och PSG har gjort minst 1 mål i alla säsongs matcher.
  • Thomas Muller att göra mål i matchen, 3.35 hos Mr Green. Thomas Muller är en spelare för de stora matcherna, välplacerad och erfaren.
  • Båda lagen gör mål och över 2,5 mål i matchen, 1.54 hos CampoBet. Anfallsfotboll deluxe, det luktar målfest och båda lagen har fantastisk offensiv.