Speltips inför Juventus – Fiorentina

OBS! Det här erbjudandet har utgått och gäller inte längre!

Det var något av en missräkning senast när Atalanta fick med sig ett oavgjort resultat mot Juventus. Ronaldo missade straff i den 80:e minuten som kunde avgjort matchen. Med det sagt så har Atalanta verkligen hittat tillbaka formen. Nu är det ett betydligt svagare motstånd som väntar när Fiorentina kommer till Juventus Stadium.

SPEEDY SPEL BONUS CASIVO SE BANNER

Juventus fortfarande obesegrade

Det är de oavgjorda resultaten som gjort att Juve inte toppar Serie A, Milan är det enda obesegrade laget förutom Juventus men sitter 4 poäng före med sina 9 vinster. Juventus är stabila, det vet vi och när allt klaffar kan de slå vilket lag som helst. Segern mot Parma i lördags var solklar och Juventus tog vara på sina chanser. Extra kul var att Deja Kulusevski var tillbaka i startelvan och nätade direkt. Juve går nu för sin fjärde vinst på fem matcher i Serie A och vi kan inte se att Sampdoria ska kunna stoppa dom.

Omotiverat och uddlöst Fiorentina

Fiorentina har haft en riktig tuff höstsäsong och de huserar nu på en sextondeplats i tabellen. Inte bra nog och de har bara mäktat med 2 vinster på de första 13 matcherna. 5 oavgjorda och 6 förluster därtill. Målskyttet har inte lossnat och försvaret har inte var tillräckligt balanserat. Det här blir tufft för Fiorentina.

Vårt speltips

  • Juventus -1,5 asian handicap till 2.05 hos Speedy Spel
  • Juventus gör mål på straff till 3.95 hos Speedy Spel

Trots alla de oavgjorda resultaten så är Juventus inne i ett bra flow och känslan är att de kommer att vinna denna matchen ganska enkelt. Dessutom så får Juve en hel del straffar med sig och denna gången missar inte Ronaldo.