Speltips inför Manchester City – Liverpool

Det är återigen dags för ett nytt stormöte i Premier League. Och en av de mest spännande matcherna om du frågar oss. Denna gången är det mästarna Liverpool som åker till Manchester för att möta förra årets tvåa Manchester City. Läs vidare i denna artikel för att läsa vårt speltips och se hur vi har tänkt när vi har analyserat vem som kan ta hem matchen.

no account bet speltips analyser basta oddsen casivo se

Skadedrabbat i båda lagen

Det märks att lagen inte har fått speciellt mycket vila och har matchats hårt sedan uppehållet för pandemin. Många skador hos båda lagen har ställt till det en hel del. Värst drabbade är Liverpool som tappat försvarsbjässen Virgil Van Dijk på en långtidsskada, Fabinho och Alcantara är också borta för tillfället. För City är det största tappet Kun Aguero som är ett frågetecken inför matchen men även Fernandinho och Mendy är skadade.

City starka på hemmaplan

Ser vi tillbaka på de senaste matcherna lagen emellan så har det varit väldigt mycket fördel för hemmalagen. City har vunnit de tre senaste hemmamatcherna mot Liverpool i Premier League och som det ser ut just nu, trots lite svajiga resultat så kan det ske samma sak denna gången. Liverpools anfall ska dock inte underskattas, det bästa i ligan enligt många. Firmino må ha varit ur form i säsongsstarten men då har nyförvärvet Diego Jota steppat upp och spelat väldigt bra!

Liverpool toppar ligan trots att man saknar viktiga spelare, det visar vilken bredd de har i truppen. Extra kul att se några av de unga spelarna visa vilken potential de besitter.

Casivos speltips:

Liverpool försvagade bakåt men starka framåt, City stabila. City vinner på hemmaplan gör minst 2 mål. Liverpool nätar alltid.

  • Manchester City att vinna eller spela oavgjort och över 2,5 mål i matchen till 1.93 hos No Account Bet. Spelet hittar ni under “Kombinationer”.