Speltips inför RB Leipzig – Manchester United

Vi går in i den sista gruppspelsrundan i Champions League och det väntas ett riktigt hett möte i grupp H. Tre lag står alla på 9 poäng och det är bara vinst som gäller för Emil Forsbergs RB Leipzig.

SPEEDY SPEL BONUS CASIVO SE BANNER

Bra form på United

Manchester United startade säsongen väldigt svajigt men har i de sista omgångarna i Premier League hittat tillbaka till fin form. Fyra raka vinster är facit på detta. I Champions League har de blandat och gett. Vinst mot Leipzig på hemmaplan och PSG på bortaplan men förlust på Basaksehir i Turkiet. United toppar just nu gruppen men står på samma poäng som PSG och Leipzig. Det gäller antagligen att få minst ett oavgjort resultat där då PSG är storfavoriter i sin hemmamatch mot det turkiska underdogsen.

Leipzig starka på slutet

Det var en match som kunde sänka Leipzig rejält i helgen i Bundesliga. Mötet mot Bayern Munchen är alltid en av säsongens viktigaste. Vilken match det blev! Slutresultatet 3-3 kändes rättvist på många vis män Leipzig spelade väldigt väldigt bra. Kan de hålla samma kvalitet mot United på tisdagen så har de goda möjligheter att ta sig vidare till slutspelet i Champions League. Forsberg har också åter hittat formen, det är alltid kul när våra svenska stjärnor briljerar.

Vårt Speltips:

Det kommer att vara spel på små margnaler, Leipzig kommer ösa på framåt och United kommer vilja hålla tätt och spela tight. Att det blir flest mål i andra halvlek känns väldigt rimligt, särskilt om United lyckas hålla tätt i början. Då kommer ytorna att öppnas upp för snabba omställningar i andra halveleken.

  • Flest mål i andra halvlek till 1.86 hos Speedyspel
  • Asian handicap 0.0 Leipzig vinner till 1.95 på Speedyspel