Speltips Manchester United – Arsenal

Det är en märklig situation vi befinner oss i just nu. Där Everton och Aston Villa slåss i toppen av Premier League tillsammans med Liverpool och Leicester. Mycket känns upp och ner och det är det märks tydligt när det är dags för Manchester United att ta emot Arsenal hemma på Old Trafford. Arsenal ligger just nu på 10:e plats i tabellen och United på 15:e med en match mindre spelad.

scandibet casino live betting sida casivo se

Ett lag i form ett ur form

Efter en seg start med många insläppta mål ser vi nu ett pånyttfött United som sett grymt starka ut de senaste fyra matcherna. Och det är inget dåligt facit med tanke på motståndet. Semifinalisterna och finalisterna från förra säsongens Champions League har med relativ enkelhet spelats av. Med det senaste resultatet 5-0 mot Leipzig som en av höjdpunkterna.

Arsenal å andra sidan, som var lite av snackisen inför säsongen med tanke på framgångarna som Nya coachen Arteta lyckades nå förra säsongen. Det har inte alls lossnat, två raka förluster i liga och en knapp seger borta mot Rapid Wien i Europa League talar sitt tydliga språk.

Speltips:

  • Manchester United att vinna matchen till 2.10 hos Scandibet
  • Manchester United att vinna matchen och båda lagen göra mål till 3.45 hos Scandibet

United rättmätiga favoriter

Det råder ingen tvivel att United kommer med vind i segel till matchen mot Arsenal, få skador och fina resultat i de sista gör att de för en gång skull kan spela utan den tunga press de har från fansen. Efter att ha läckt som såll bakåt i inledningen av säsongen så har de bara släppt in 2 mål på 4 matcher och mäktat med hela 11 mål framåt. Arsenal har sett okej ut bakåt, det är inte antalet insläppta mål som har varit problemet utan snarare produktionen offensivt. Alltså motsatsen till förra säsongen. Det verkar vara svårt att få till en bra balans för Mikel Artetas gäng.