Speltips med bästa oddsen Serie A – Juventus – Bologna

Det är ett Juventus som har börjat hitta tillbaka till formen efter nederlaget mot Inter i Milano i näst senaste omgången av Serie A. Nu är det Bologna som står för motståndet. På söndag kl 12:30 är det dags för detta möte och nedan hittar du vår analys med speltips inför söndagens match.

scandibet casino live betting sida casivo se

Äntligen fick Ronaldo göra mål

Det är inte många gånger det sista decenniet som den mening har sagts. Men det var lite av en måltorka för Ronaldo inför Italienska super cup-finalen. Napoli kom in till matchen som favoriter om än små sådana. Det stod 0-0 i halvtid men sedan blixtrade han alltså till, Ronaldo. Som är en så viktig kugge för att Juventus ska vara bland dom bästa. Matchen avslutades med att Alvaro Morata tryckte dit 2-0 och Juventus gick segrande ur matchen och kunde lyfta pokalen.

Detta kan garanterat vara en nytändning för detta Juventus som har sett blekt ut under första halvan av säsongen. Kulusevski fick för övrigt förtroende att starta matchen vilket är extra kul ur svenska ögon sett.

Bologna tog en efterlängtad seger

Inte en vinst på åtta matcher – förväntningarna innan hemmamötet med Verona förra helgen var i princip noll. Men plötsligt så kom den, segern Den första på en månad och Sinisa Mihajlovic drog nog en suck av lättnad när han kunde inkassera de tre poängen. Tråkigt nog så kommer antagligen glädjen inte att vara speciellt länge när ett sargat Bologna nu reser till Turin för mötet med Juventus. Återigen extra kul att Mattias Svanberg fick lite speltid i matchen mot Verona. 15 minuter blev det totalt.

Casivos Speltips

Juventus kommer med största sannolikhet att vinna denna matchen. Bologna kommer att ha det svårt att stå emot när Juventus väl sätter press och det är olika nivåer på lagen här.

  • Juventus -1,5 asian handicap till oddset 2.20 hos Scandibet