Speltips OS Fotboll : Sverige – Kanada 6/8

Det är äntligen dags för våra svenska damer att spela OS-final i fotboll. De har fullkomligt sprudlat om vårat landslag under hela turneringen. Inga långa matcher med förlängningar i benen och förutsättningar inför finalen är näst intill perfekta. I denna artikel får du en fullständig spelanalys samt speltips med de bästa oddsen just nu.

campobet välkomstbonus betting ny casivo se

Fantastisk form i det svenska lägret

Om vi ser tillbaka på gruppspel, kvartsfinal och semifinal så finns det egentligen ingenting att klaga på när det kommer till det svenska spelet. Vi skulle kanske har varit mer aktiva tidigt i kvartsfinalen mot Japan och detsamma gäller semifinalen mot Australien. Men det är egentligen inga klagomål. Det är 5 raka vinster, det är överkörning av de regerande världsmästarna, det är fantastiskt. Nu kan Sverige bara falla på eget grepp. Det är klar vi inte ska underskatta Kanada men ser vi på hur de har presterat så bör de inte hålla samma nivå. I deras semifinal mot USA så var det knappast en rättvis seger. USA spelade bättre fotboll och skapade betydligt mer. En straffspark i andra halvlek var det som avgjorde matchen och USA fick inte chansen att revanschera sig mot Sverige.

De erfarna spelarna har presterat

Vi snackar Asllani, Seger, Jakobsson, Rolfö, Lindahl, ja allihopa har spelat på otrolig nivå. Det är när de erfarna spelarna presterar som de nya, unga, hungriga spelarna kan slappna av på ett helt annat sätt. Vi har fått se en ny världsartist få chansen att spela många minuter i Hanna Bennison som kommer från den nya skolan av svenska spelare. Ung, orädd och teknisk. Om Sverige spelar som dom gjort tidigare i turneringen så luktar detta onekligen guld.

Kanadas styrka är försvaret

Med endast 4 insläppta mål så innehar Kanada samma statistik i den kolumnen. Det är det som varit Kanadas styrka. Framåt har det inte var lika bra. Bara fem mål har laget mäktat med på lika många matcher. Merparten av laget spelar i de stora ligorna i Europa så visst finns det kvalitet och kanske har de betydligt mer att ge.

Dagens speltips från Casivo

Här finns det inget annat än en svensk seger som gäller. Oavsett om man spelar med hjärtat eller hjärnan. Så bra som Sverige har sett ut under hela turneringen så känns oddset 1.86 väldigt givmilt. Det är klart, det är en final och vad som helst kan hända men med Sveriges erfarna spelare och ledare på planen så känner jag mig trygg.

  • Sverige seger till oddset 1.86 hos Campobet
  • Över 1.5 mål av Sverige till oddset 2.29 hos Campobet