Speltips på sista omgången av Allsvenskan!

29 omgångar spelade och endast en kvar att spela, ändå är striden om Lennart Johansson pokal vidöppen med hela tre lag kvar i racet om ligasegern. Djurgården, Malmö FF och Hammarby IF har alla chans att lägga händerna om pokalen inför den sista omgången som utspelar sig under lördagen. Hos Snabbare.com erbjuds odds på samtliga matcher ifrån den sista omgången och som vanligt hos Sveriges snabbaste spelbolag kan du börja spela med en gång, utan jobbig registrering!

snabbare bonus odds allsvenskan casivo se

Djurgården IF – Seriens bästa bortalag

Nervositeten kommer gå att känna av på flera ställen runtom i Sverige under lördagen. Djurgården ska göra allt i sin makt för att bärga klubbens åttonde SM-guld någonsin när man gör resan till Norrköping. En tuff bortamatch mot ett av seriens formstarkaste lag men med en guldvittring starkare än aldrig förr kommer seriens bästa bortalag att reda ut stormen och plocka säsongens viktigaste seger.

Skadeläget ser ljust ut för guldkandidaten som reser till Norrköping med en i stort sett intakt trupp. IFK Norrköping är inte på något vis en enkel uppgift men med några tusentals Djurgårdssupportrar på plats och en ligaseger 90 minuter bort ska det mycket till för att guldet ska glida Djurgården ur händerna. Hos Snabbare.com kan du spela Djurgårdsseger i säsongens sista match till fina 2,20, ett odds vi knappt erbjudit på seriens bästa lag under hela säsongen.

Bäst odds på Allsvenskan hos Snabbare.com

Fördelarna med att spela hos Snabbare.com är flera, inte minst att du kan spela utan att behöva registrera ett konto. Snabbare.com erbjuder odds på otaliga matcher dagligen ifrån både den inhemska och internationella fotbollsscenen.

  • Spela hos Snabbare.com utan krånglig registrering, sätt igång och spela med en gång
  • Snabba insättningar och uttag vilket gör att du kan plocka ut dina vinster enkelt och smidigt
  • Svensk support som hjälper dig med en gång om du skulle ha några frågor eller funderingar

Helgens speltips ifrån Allsvenskan

Djurgården att vinna borta mot IFK Norrköping till 2,20 är helgens speltips som levereras till oss av Snabbare.com. Guldet är halvvägs till Stockholm redan, och det finns inte på världskartan att de blårandiga släpper taget om denna gyllene möjlighet.