Speltips Premier League ›› Liverpool – Manchester United 17/1

När vi nu har kommit halvvägs in i Premier League-säsongen 20/21, är det något överraskande att Manchester United  är det lag som toppar tabellen. Liverpool ligger bara tre poäng bakom. På söndag är det därför dags för säsongens hittills hetaste match, och här kommer vår spelanalys och ett efterlängtat speltips.

campobet välkomstbonus betting ny casivo se

Manchester United i fantastisk form

Manchester united var nere för räkning när de förlorade mot Arsenal med 1-0 på Old Trafford i början på November. Många räknade med att Ole Gunnar Solskjaer skulle få sparken. Men, plötsligt hände något. Vinsterna började rulla in och United började klättra i tabellen. Att självförtroende är en viktig del i fotbollen är ofta sant. Men det märkliga med United är att efter förlusten mot United är man obesegrade i Premier League, något som inte gäller Arsenal som alltså vann den matchen. United är som pånyttfött och har visat upp riktigt fina prestationer de senaste månaderna. Spelare som Pogba, Fernandes, Rashford och Cavani har börjat hitta varandra och hotar på ett riktigt fint sätt i nästan varje anfall.

Liverpool fortfarande bra men ojämna

Att skadan på Van Dijk skulle vara förödande visste vi alla men att Liverpools försvar skulle bli så hårt drabbat kunde vi knappast tro. Nu är det inte bara Van Dijk som saknas utan även hans partner in crime Joe Gomez har försatts på sidlinjen pga skada. Framåt så är fortfarande Liverpool giftiga, de skapar otroligt mycket lägen, problemet sista tiden är att målen inte har kommit med alla de chanser de skapat. Denna matchen är oerhört viktig för både Liverpool och United.

Dagens bettingtips från Casivo

United har varit väldigt kreativa framåt och har gjort mål i samtliga av sina sista 6 senaste matcher i PL. Liverpool å andra sidan är alltid farliga framåt även om det inte sett lika målrikt ut sista tiden. Vi tror helt klart på att båda lagen gör mål och och även att det blir över 2.5 mål i matchen. Den kombinationen hittar vi hos Cmpobet till 1.92 och dt känns väldigt spelvärt.

  • Båda lagen gör mål och över 2.5 mål till 1.95 hos Campobet