Speltips Premier League: Manchester United – Tottenham

Det har varit en böljande start på Premier League-säsongen med många tvivelaktiga beslut och matcher som slutat på sätt ingen kunnat förutspå. Vi hade Liverpool – Arsenal som omgångens höjdpunkt i måndags och på söndag är dags för nästa stormöte. Detta när Mancherster United tar emot Tottenham hemma på Old Trafford.

United har inte presterat

Manchester United öppnade upp sin säsong med en något förvånande förlust hemma mot Crystal Palace med 3-1, de fick inte alls spelet att stämma. Förhoppningen bland United-fansen var att det var lite nervöst i premiären och att de skulle visa sig starkare mot Brighton i omgång två. Visst, United vann matchen och knep 3 pinnar men det var långt ifrån övertygande och det krävdes en straff i den 100:e minuten efter att VAR hittat en handssituation efter att domaren blåst av matchen. Straffen var rätt tilldömt men det var en ytterst märklig händelse. Bruno Fernandes slog säkert in straffen och bärgade de tre poängen. En liten tröst kom i och med vinsten i Carabao Cup även den mot Brighton. Vi ska dock inte ta för mycket från den matchen då det spelades mestadels reservspelare från start och där är United betydligt starkare.  Med det sagt så finns det inte mycket som tyder på att United har hittat formen.

speltips manchester united tottenham premier league casivo se

Ett svårbedömt Tottenham

För Tottenham har det också svajat en del. Förlust i Premiären hemma mot ett Everton som ser väldigt starkt ut, efterföljt av en fullständig kross borta mot Southampton. Där såg Tottenham skärrat ut i första halvlek men hittade rätt i andra halvlek och avgjorde matchen på ett väldigt fint sätt. I sin tredje match för säsongen, denna gången mot Newcastle såg de riktigt starka ut och ägde hela matchen. De hade flera ramträffar och bra lägen att avgöra men lyckades inte sätta det viktiga 2-0 målet. Precis det som hände i United-matchen mot Brighton så hittade var en straffsituation sent i matchen och Newcastle kunde kvittera i den 97:e minuten. Ett orättvist reslutat om man ser till hur matchen såg ut över de 97 minuterna. Tottenham har efter det lyckats slå ut Chelsea ur Carabao Cup på straffar, även här med en medioker första halvlek och betydligt starkare avslutning i andra.

Speltips och analys

Som vi nämnde tidigare så har inget av lagen presterat på max hittills. För Tottenhams del hjälper det inte att Heung Min Son missar matchen med skada. Tottenham har värvat in Gareth Bale på lån så är han fit för matchen så finns det back-up, de har även köpt loss vänsterbacken Sergio Reguilon från Real Madrid.
Båda lagen har bra trupper på pappret och detta kan gå precis hur som helst. Vi ser att båda lagen, i deras sista 5 matcher mot hyfsat motstånd läckt bakåt men även mäktat med att göra mål framåt. Vårt första spel på denna match bli ett överspel på antal mål. På det andra spelet sätter vi Tottenham som vinnare men blir det oavgjort får du insatsen tillbaka.

  • Över 2,5 mål i matchen till 1.79 hos No Account Bet
  • Tottenham vinner, insatsen tillbaka vid oavgjort till 2.80 hos No Account Bet

Tottenham har sett starkare ut än Manchester United i säsongsupptakten och de senaste matcherna tyder på att Tottenham börjar hitta någon form av spelidé, något som United har saknat hittills. Vill du lägga ytterligare spel så kan vi tipsa om att sätta Harry Kane och Bruno Fernandes som målskyttar. Med det höga antalet straffar som delats ut hittills så är det helt klart värt ett litet spel. Båda ligger just nu på oddset 2.80 hos No Account Bet. Lycka till!