Speltips Premier League Start: Brentford – Arsenal 13/8

Premier League är äntligen tillbaka igen med fansen tillbaka på läktaren. Öppningsmatchen spelas redan nu på fredag klockan 21:00 och det är London-derbyt mellan Brentford och Arsenal som väntar. Läs vidare för vår analys och ett grymt speltips med bästa oddsen just nu!

MRGREEN CASINO BONUSAR UTBUD BANKID CASIVO SE

Arsenal är svåra att tippa

Arsenal slutade på 8:e plats i Premier League förra säsongen, efter en tung första halva så avslutade laget ganska starkt. Om vi ser på hur försäsongen har sett ut så finns det inte mycket att häng i julgranen där. Mot de två enda bra lagen de har mött så har det blivit förlust. Chelsea vann komfortabelt på Emirates Stadium och Tottenham krigade till sig en 1-0-seger på hemmaplan. Nu ska man kanske inte lägga alltför stor vikt på försäsongsmatcher men det känns inte riktigt som att Arsenal är i sitt bästa slag. Det ska bli intressant att se hur de kommer att föra sig mot nykomlingen i ligastarten.

Brentford tog sig till Premier League via playoff

Pontus Jansson var en stor del av detta Brentford som tog sig till Premier League den svåra vägen via playoff. Han kommer fortsätta ha en stor del i laget så länge han kan hålla sig skadefri, vilket har varit han största bekymmer de sista åren. Laget i sig har förstärkt sin trupp någorlunda under sommaren men det finns inte så mycket pengar för klubben att kunna köpa några namnkunniga spelare. När det kommer till öppningsmatcher mot nykomlingar så kan vad som helst hända och det känns verkligen som att det gäller även i denna matchen. Jag tror Brentford kommer ha problem att hålla sig kvar i Premier League men kan även se dom kriga på bra i de första 5-10 omgångarna.

Dagens speltips

Det är svårt att förutspå var Arsenal står i dagsläget, men att deras trupp är starkare än Brentfords är det inget snack om. Vi satsar på att Arsenal tar segern till oddset 1.86, vi testar även att spela över 2,5 mål i matchen till 1.83.

  • Arsenal vinner matchen, 1.86 hos Mr Green
  • Över 2.5 mål i matcher, 1.83 hos Mr Green