Speltips Semifinal Europa League 29/4: Villarreal – Arsenal

Äntligen är dags för semifinaler i Europa League. Ett formstarkt Villarreal tar emot ett skadedrabbat Arsenal som är helt ur form. Vem går vinnande ur den första semin? Läs vidare för att ta reda på vad vi tror. Längst ned i artikeln hittar du våra speltips med de bästa oddsen inför matchen!

campobet välkomstbonus betting ny casivo se

Villarreal gör en bra säsong

De är just nu på en sjundeplats i La Liga vilket kanske inte ser superbra ut men ser man till vad laget hade för förväntningar inför säsongen så är nog många nöjda. Att man också har lyckats ta sig hela vägen till semifinal i Europa League är ett stort utropstecken. De har varit lite trevande på slutet i ligan men det beror till stor del på att man valt att rotera lite mer i truppen för att vara redo för slutspelsmatcherna i EL. En stor del av hela denna framgångssaga står Gerar Moreno för. Han har stänkt in hela 20 baljor i ligan hittills och har höjt nivån på hela laget med sina framträdanden. I Europa League så ser vi att han har gjort 6 mål på de 6 slutspelsmatcherna laget hittills har spelat.

Skadedrabbat och ängsligt i Arsenal

Arsenal startade säsongen bedrövligt och låg nere på en 15-plats så sent som i december. De lyckades lyfta sig i början på året och plockade en hel del viktiga poäng. I Europa League så har laget varit riktigt illa ute flera gånger men har lyckats vända underlägen till segrar flera gånger. Det är en styrka i sig men under de senaste 4-5 veckorna har laget tappat formen helt. Mycket beroende på skador och sjukdomar på några av de viktigaste spelarna. Det började med att Kieran Tierney skadade sig i matchen mot Liverpool, därefter följde Aubameyang, Lacazette och David Luiz. De tre sistnämnda är de erfarna spelarna laget behöver i matcher som dessa. Aubameyang kanske kan vara redo för matchen men övriga lär inte vara redo.

Dagens speltips från Casivo

Villarreal kommer in i matchen som rättfärdiga favoriter som det ser ut just nu. Hade båda lagen haft sina bästa lag tillgängliga så hade det sett annorlunda ut. VI tror att det blir väldigt tufft för arsenal att ta en seger här och Villarreal är ett målfarligt lag. Försvarsmässigt är båda lagen skakiga dock. Att båda lagen kan trycka dit ett mål känns ytterst rimligt. Över 2,5 mål känns även det som ett bra spel.

  • Båda lagen gör mål till oddset 1.75 hos Campobet
  • Över 2,5 mål i matchen till oddset 1.93 hos Campobet
[cta]