Speltips Serie A – Crotone – AC Milan

På söndag går vi in i den andra omgången av Serie A. För Milan väntar nykomlingen Crotone på bortaplan. I den första omgången stod Milan för en riktigt fin match och vann enkelt med 2-0 mot Bologna. Zlatan stod för båda målen. Nykomlingen hade det tuffare i sin ligapremiär där de förlorade stort mot Genoa med 4-1.

mr green speltips ac milan cortone casivo se banner

19 raka matcher utan förlust

Milan är obesegrade sedan återstarten efter uppehållet och Zlatan har presterat på hög nivå. Innan Zlatan skrev på för Milan på nytt så såg det knackigt ut och det fanns ingen riktig spelidé. Att den snart 39-årig herr Ibrahimovic kan göra så stor skillnad för ett lag är otroligt. Det visar vilken stor spelare han är. Känslan är att Milan kommer att vinna även denna matchen utan några större problem. De har verkligen fått ihop laget och det känns som att de har en plan för varje match. Efter att Zlatan nu har bekräftats fått Covid-19 så kommer han inte att delta i matchen.  Detta har såklart stor betydelse för Milan men det ska fortfarande finnas goda möjligheter för dom att kamma hem de 3 poängen,

Crotone å andra sidan må ha förlorat stort i premiären men spelmässigt så var det inte helt rättvist. De lyckades skapa ganska mycket framåt men kunde inte sätta sina chanser. Nu är motståndet betydligt svårare och läcker de som de gjorde mot Genoa så kan det bli en lång Söndag för Crotone.

Speltips:

  • Milan att vinna båda halvelekarna till 3.65
  • Milan att vinna matchen till 1.50

Milan ser spelsugna ut och formen bör infinna sig trots att Zlatan missar matchen. Statistiken säger att det Milan vinner och det är det vi tror på också. Ante Rebic verkar trivas och målskyttet lossnade ordentligt efter uppehållet.