Sverige möter Italien i Play-off

Idag skedde den omtalade lottningen till payoff-matcherna vilket kommer ha stor betydelse för hur tuff vägen blir till VM 2018.

Lottningen skedde idag Tisdag 17:e oktober klockan 14.00 i Schweiz, närmare bestämt i Zürich där seedningsgrupperna såg ut som följande:

Grupp 1: Italien, Kroatien, Danmark och Schweiz

Grupp 2: Nordirland, Irland och Grekland

Hos Unibet var oddset för att Sverige skulle kvalificera sig vidare till VM innan lottningen 2.50 gånger pengarna. Med facit i hand kommer oddsen med all sannolikhet att bli något högre med tanke på att det nu är fastslaget att Sverige kommer få möta Italien.

russia 2018Givetvis bäddat för en nagelbitare där flertalet spelbolag kommer göra allt vad de kan för att boosta oddsen för att Sverige ska ta sig vidare kombinerat med i det närmaste sanslösa bonusar. Ett exempel på detta är Unibet som hårdbevakat Sveriges möjligheter till ett VM de senate veckorna och satt oddsen därefter.

Tyskland är favoriter

Favoriter till att vinna hela mästerskapet är på förhand Tyskland och Frankrike där Unibet ger båda lagen 6 gånger pengarna följt av Brasilien som idag spelas till sju gånger pengarna. Oddsen för vinnare brukar variera i takt med att fler spelar under mästerskapet så för den som säger sig säger kan det finnas arbitrage att hämta hem då man mest troligt kommer kunna använda unibets cash-out funktion och sälja tillbaka oddset innan ens mästerskapet har börjat. Därför rekommenderar vi att bli medlem idag då deras välkomstbonus dessutom är bland de högsta som de någonsin erbjudit. Sätter du in 100 kronor idag får du 500 kronor i bonuspengar att spela för vilket verkligen är grymt för att vara en betting bonus. Vill du spela tyngre har du även alternativet att välja deras bonus som matchar din första insättning med 200% upp till 1000 kronor i bonuspengar. För att maxa den kan du alltså sätta in 500 kronor och spela för 1500 kronor.

 

Unibet
500% upp till 500kr
VM's Bästa Erbjudande!