Var kan du betta på Friidrotts-VM?

Den 27 September är det dags för världsmästerskapen i friidrott. I år hålls mästerskapen mellan den 27 September och 6 Oktober i Doha, Qatar.

214 länder finns representerade i denna omgången av  världsmästerskapen i friidrott. Under friidrotts VM  kommer du kunna följa dem när de tävlar i grenar så som slägga, häck, diskus, tresteg, maraton, stavhopp, spjut, höjdhopp och några fler.

Friidrotts VM kanske inte är den mest populära av alla världsmästerskap men det är en som många undrar var man kan betta på?

unibet betting odds på friidrotts vm casivo se

Betta på friidrotts VM hos Unibet

Unibet är ingen ny sajt för någon erfaren sportfantast som tycker om att betta. De flesta vet att man här hittar riktigt bra odds och ett stort bettingutbud.

Så om du precis som vi kommer hejja på några av våra svenska tävlingsdeltagare så som Andreas Kramer, Lovisa Lindh eller Yolanda Ngarambe föreslår vi bland annat att du gör det hos Unibet.

Dessutom kan alla nya spelare som skapar ett konto för att betta hos Unibet ta del av lite olika välkomsterbjudanden som innehåller trevliga bonusar.

Hos Unibet väljer du själv vilken bonus du vill acceptera och de är anpassade till att passa olika spelare.

Exempel på bonusar du kan välja mellan hos Unibet:

  • 100 % upp till 2 000 kronor
  • 500 % upp till 500 kronor
  • Insatsen tillbaka som bonus på upp till 500 kr

Ny landslagsdräkt för Sverige

En annan trevlig nyhet gällande årets VM i friidrott är att Sverige i år kommer tävla i nya kläder. EN anledning till att man har tagit fram en helt ny landslagsdräkt är på grund av att det är extremt varmt i Qatar under perioden för tävlingarna.

Vad är det då som gör att denna nya dräkt klarar av värmen bättre än tidigare dräkt? Jo, det är nämligen att den nya dräkten innehåller många små hål, som hjälper till att släppa igenom luft.

En annan del av de nya dräkterna är att speciella accessoarer så som handdukar och kepsar kommer användas för nedkylning. Vi ser i alla fall fram emot hur det kommer gå för våra svenska atleter i deras nya tävlingskläder, och kommer följa hela Friidrotts VM.