Vila i Frid, Kobe Bryant!

Som ni vet brukar vi vanligtvis inte dela med oss av tråkiga nyheter här på Casivo. Men när det som hände igår händer, känner vi att vi måste visa respekt på vårt sätt. Under gårdagskvällen fick hela världen veta att en av de största idrottarna och basketspelarna i världen omkom i en helikopterkrasch. Självaste Kobe Bryant, död. Hur kan det vara möjlig?

När den tragiska nyheten nådde oss, greps vi först av chock och kunde inte tro att det var sant. Tragiskt, plötsligt och svårt att greppa tag om.

Vem var Kobe Bryant?

De flesta av oss kände inte Kobe Bryant, men ändå kan vi uppleva känslan av att vi har förlorat en vän. Kobe Bryant var ett basketproffs och något av en hjälte som spelade basket i NBA, den högsta basketligan i USA och världen. Han hade en lång och framgångsrik karriär, och kan endast liknas vid spelare så som Michael Jordan eller nuvarande proffset LeBron James.

Han visade världen vad vi som människor är kapabla till att uppnå. Och trotts detta slutade hans liv på ett tragiskt vis. Men det är inte bara faktumet att han var en så stor och duktig basketspelare som har gjort honom till en av världens mest respekterade atleter. Kobe Bryant arbetade bland annat mycket med att utbilda ungdomar och unga basketspelare till att förvalta sin sina liv, och sin ekonomi på rätt sätt.

Han slog rekord på rekord, och även med sin bortgång fortsätter han lära oss, lärdomar om att livet är kort och att det inte bör tas för givet. Som en bra start på denna vecka vill vi därför istället för att ge er spel- och bettingtips, passa på att påminna om att:

  1. Lev i nuet, var närvarande!
  2. Ge obegränsad och ovillkorlig kärlek!
  3. Allt du gör, gör det till fullo, var den bästa versionen av dig själv!
  4. Ta ingenting eller ingen för givet!