500% betting bonus

David Isaksson
David Isaksson /
500% betting bonus

Att Unibet är ett av de mest generösa spelbolagen som finns då det kommer till att dela ut bonusar är ingen nyhet. Grundat år 1997 har teamet bakom Unibet haft lång tid på sig att förstå vad deras kunder gillar och för att sammanfatta det på ett enkelt sätt så kan man säga att det handlar om två saker: Bra bonusar och bra betting.

Att deras nuvarande bonus är bra råder det inga tvivel om. Här kan du välja mellan en bonus på 500% upp till 500 kronor vilket innebär att du kan sätta in 100 kronor och spelas om du hade 500. Känner du för att satsa mer kan du även välja en bonus som tredubblar din bonus upp till 2000 kronor, d.v.s. 200% upp till 2000 kronor i bonuspengar vilket innebär att du kan sätta in 667 kronor och spelas om du hade 2000.

Angående bonusarna så är båda ruggigt bra där vi rekommenderar den större bonusen eftersom det är få förunnat att ett så bra spelbolag som Unibet lockar med så stora bonusar.

Bonuserbjudanden gör sig extra bra nu inför fotbolls EM (damer) där det just nu går att betta på 1100 olika spel i öppningsmatcherna. Som du säkert känner till möter Sverige Tyskland i sin första match som går av stapeln idag den 17:e Juli. Tyskland må vara det tuffast tänkbara motståndet men 6,25 gånger pengarna på att Sverige vinner är mer än spelbart ihop med bonusen som ger dig 500 procent.

Med hjälp av bonusen kan du alltså sätta in en hundralapp och få 3000 kronor i vinst om Sverige vinner. Med så mycket pengar på saldot råder det inga tvivel om att du kommer ha en bra möjlighet att omsätta bonusen till riktiga pengar. Efter en insättning kommer du dessutom räknas som fullvärdig medlem hos Unibet där du som medlem kommer kunna ta del av masssvis av andra bonusar och kampanjer!