Betta på Melodifestivalen

David Isaksson
David Isaksson /
Betta på Melodifestivalen

Melodifestivalen 2022 är i full gång i Sverige och den första deltävlingen (Deltävling 1) har redan sänts på tv lördagen den 5 februari. Det är alltid i samband med den första deltävlingen som schlager och vårkänslan börjar krypa sig fram i de svenska hemmen.

Det kan vara tidigt att säga vem man tror kommer ta hem hela melodifestivalen och få representera Sverige i Eurovision Song Contest 2022. Konkurrensen är stor i år med flera favoriter att tippa på.

Årets Melodifestival är uppbyggd som så att det är två bidrag som skickas direkt till final från varje deltävling och två bidrag får en andra chans i semifinalen. Det innebär att totalt 4 bidrag går vidare från sin deltävling.

Vidare från deltävling 1

  1. Hold Me Closer – Cornelia Jakobs
  2. Innocent Love - Robin Bengtsson
  3. Som du vill – THEOZ
  4. Hallabaloo – Danne Stråhed

Favorittippade Bidrag Melodifestivalen 2022

Det finns många som tycker till om melodifestivalen och tror sig veta vem som kommer ta hem första platsen, inklusive alla betting sidor. De två bidrag som är favorittippade än så länge är Cornelia Jakobs och Klara Hammarström. Men som vi alla vet så kan allt ändras när det handlar om live uppträdanden.

Nedan kommer några av Melodifestivalen oddsen just nu.

Melodifestivalen Odds Just nu:

  • Clara Jakobs: 3.50
  • Klara Hammarström: 4.75
  • Anders Bagge: 12.00
  • Medina: 56.00
  • Lisa Miskovsky 26.00
  • Lillasyster: 126.00

Känner du dig redan redo att betta på din favorit eller känner du på dig vem som kommer kamma hem hela melodifestivalen så kan du redan nu betta på melodifestivalen till riktigt bra odds på paf.se.

Under veckorna som kommer kommer vi uppdatera er med hur det ser ut för betting på Melodifestivalen i Sverige.

Nästa deltävling sänds Lördagen den 12 februari 19:30

BETTA PÅ MELLON HOS PAF