Julgodis hos Comeon

David Isaksson
David Isaksson /
Julgodis hos Comeon

Comeon har gjort sig kända för att ha roliga kampanjer där ofta får något fysiskt hemskickat  då man blir medlem. Vi har tidigare skrivit om Comeons kampanjer där de bjudit på en gratis pizza hemskickad i samarbete med onlinepizza till alla nya kunder som satt in 100 kronor. Ett vinnande koncept bryter man inte där Comeon såhär i juletider bjussar på ett kilo julgodis till nyinsättande kunder. Med tanke på hur bra Comeons erbjudande är så blir detta ett av de bästa välkomsterbjudanden du kan hämta hem. Följande är vad som erbjuds:

Först och främst, 10 gratis free spins på Starburst redan på registrering där du hittar dina spins genom att öppna spelet efter att du loggat in. Genom att göra så kommer du få ett pop-up meddelande om att du har 10 spins som väntar på dig. Därefter kan du välja mellan nedan två bonusar:

  1. En bonus på 400% upp till 500 kronor. Det räcker alltså att sätta in 100 kronor för att kunna spela som om du satt in 500 kronor. Dessutom får du ett kilo julgodis hemskickat till dig inom en vecka!
  2. Vill du spela för mer finns det en tyngre bonus att hämta. Det som erbjuds är en dubblering av din första insats upp till 3000 kronor i bonuspengar. Självklart får du även godis för detta.

Comeon Free bet club

Comeon är ett av de svenska spelbolag som fokuserar lika mycket på casino som på betting. Gillar betting rekommenderar vi dig att gå med i deras free bet club där man kan få upp till 500 kronor i gratisspel varje vecka. Det som krävs för att du ska få gratisspel är att anmäla dig till klubben och därefter spela kombinationsspel till odds som ger minst två gånger pengarna. Beroende på hur många kombospel du lägger mellan måndag och torsdag, desto fler gratisspel får du på fredag.

Lycka till och hoppas julgodiset smakar!