Speltips Allsvenskan 11/4 – Malmö FF – IF Elfsborg

David Isaksson
David Isaksson /
Speltips Allsvenskan 11/4 – Malmö FF – IF Elfsborg

Det är dags för den andra omgången av årets Allsvenska. De favorittippade Malmö FF spelar sin första hemmamatch och det är Elfsborg som kommer på besök. Vi har ett rykande färskt speltips med de bästa oddsen för dig!

Malmö favoriter att vinna Allsvenskan

Att MFF är stora favoriter att ta hem allsvenskan är inte speciellt konstigt. De har spelat in stora pengar i Europaspelet de senaste 10 åren och har en stark bred trupp. De är ju även regerande mästare vilket sätter extra press på laget, både från fansen och media.

Malmö mötte Kalmar FF på Guldfågeln Arena i premiären och fick med sig tre poäng men det satt långt inne. Kalmar, ledda av Henrik Rydström är svårspelade på hemmaplan. Malmö lyckades inte skapa mycket i första halvlek men i mitten av andra så lyckades de bryta sig förbi Kalmars press och skapa desto mer. Efter att målet kom så kändes Kalmar ganska uddlösa, eller var Malmö bara väldigt mycket bättre när det väl kom till kritan.

Ett skönt resultat för MFF som därmed kan slappna av lite efter att ha plockat in sina första tre poäng.

Elfsborgs start är svagare än väntat

Det var en turbulent säsong förra året för Elfsborg, de hade flera chanser att nå toppen och var i gott slag under tidig höst. Sedan hände något och laget presterade väldigt dåligt. Överraskande dåligt. De jagade de andra topplagen hack i häl och fullkomligen flög fram. Sedan tog det stopp och det såg dessvärre för Elfsborgs del inte speciellt bra ut i premiären av denna säsongen heller. Det blev förlust hemma i Borås mot Mjällby med 0-2. Jag får lov att säga att det inte riktigt speglar matchbilden. I den första halvleken skapade Elfsborg flertalet 100-procentiga målchanser och borde har gjort åtminstone ett mål.

I andra halvlek satte Mjällby 1-0 ganska tidigt och Elfsborg lyckades aldrig få till någon bra forcering. Hur Elfsborg kommer att studsa tillbaka nu blir väldigt intressant.

Dagens speltips från Casivo

Det är klart att precis som spelbolagens odds säger att jag tror Malmö FF vinner detta på hemmaplan. Jag tror dock att Elfsborg kommer att stå upp bra. Jag har hittat ett spel på ComeOn som jag gillar mycket. Nämligen en kombination på att Malmö FF vinner och att det bli över 2,5 mål i matchen. Detta till det fina oddset 2,25. Lycka till!