Speltips: Arsenal – Leicester 13/8

David Isaksson
David Isaksson /
Speltips: Arsenal – Leicester 13/8

Arsenal spelar sin första hemmamatch för säsongen och det Leicester som står för motståndet. Efter att ha vunnit sin första match borta mot Crystal Palace hoppas Arsenal på att bibehålla sin goda form.

Arsenal öppnade starkt men tappade

Ja, så såg det ut i Arsenals första match för säsongen. Att möta Crystal Palace hemma på Selhurst Park är tufft för de allra flesta lag. Med fantastiska fans och grymt bra stämning så sliter Crystal Palace alltid stenhårt samtidigt som de har flera bra spelare. I matchens första 20 minuter var det dock Arsenal som var det bästa laget. De pressade högt och lyckades vinna bollen och skapa riktigt fina målchanser. När målet väl kom, på en fast situation där Martinelli var sist på bollen så var det som om de slutade spela.

Crystal Palace började få upp tempot och spelare som Wilfried Zaha och Eze kunde utmana och skapa chanser. Det krävdes fantastiska insatser från William Saliba och Aaron Ramsdale för att Arsenal skulle klara av Palace press. När Bukayo Saka sedan slog ett inlägg som styrdes in i mål av en Palace-back så var seger ett faktum.

Leicester ska inte underskattas

Leicester öppnade sin första match för säsongen med ett enormt tempo. De straffade Brentford direkt och ledde efter första halvleken med 2-0. Det kändes som att 3 poäng var säkrade men precis som Arsenal så slutade Leicester spela på samma vis som de öppnade matchen. kanske trodde de att saken redan var klar. Brentford hade andra tankar och lyckades göra två mål och matchen slutade 2-2.

Det känns lite som ett mönster för flera lag att de kan slappna av när de tar ledningen men en sak är säker, i Premier League är alla lag farliga och när momentum är på deras sida så kan alla lag straffa sina motståndare. Med Vardy, Maddison och de andra så är Leicester ett bra lag. Är de tillräckligt bra för att vinna mot Arsenal på Emirates stadium? Det får vi se på lördag.

Dagens speltips från Casivo

Arsenal är ofta väldigt bra på Emirates Stadium och är med all rätta favoriter i matchen. Här är de kanske lite för stora favoriter dock.

  • Jag tycker att spelet på att båda lagen gör mål i matchen till 1.83 hos Betinia känns riktigt bra.

Lycka till!