Speltips: Chelsea – Liverpool 27/2 Final Engelska Ligacupen

David Isaksson
David Isaksson /
Speltips: Chelsea – Liverpool 27/2 Final Engelska Ligacupen

Det är dags för final i Ligacupen i England. Chelsea möter Liverpool på Wembley i kampen om årets första titel. Kommer Liverpool fortsätta i sin goda form och ta hem titeln eller kommer Chelsea kunna stå emot Salah och CO?

Liverpool är Englands formstarkaste lag

Det är otroligt vilken form laget är i just nu. De ser ut att svepa över varje motstånd och plockar med sig trepoängare efter trepoängare. Nu är det dock cupen som gäller och en final är alltid en final. Det kommer finnas nerver inblandade och nu ligger det mer press på Liverpool än i ligan. Salah är i storform och laget presterar som om de inte vet vad förlora är. De har nio raka segrar och är obesegrade i sina sista 14. Ett otroligt fint facit. Nyförvärvet Luiz Diaz ser ut att passa in perfekt i Klopps lag och det ska mycket till för att Chelsea ska kunna stoppa Liverpool här.

Chelsea har tappat fart men får med sig resultat

Missförstå mig rätt, Chelsea har bara tre förluster i ligan denna säsongen vilket är galet starkt. Men prestationerna har inte alltid varit värda resultaten. Det har varit ett flertalet matcher där Chelsea inte förtjänar någon poäng men på något sätt lyckas knipa ett oavgjort resultat eller till och med vinna. En av anledningarna till att det sett lite sämre ut på senare till är delvis att Lukaku inte alls fått ut det man hoppats på inför säsongen men även mittfältet har varit svagare än under förra säsongen. Det har varit skador om vartannat som har gjort att det inte funnits någon kontinuitet. Nu ser det dock ut som att de har återfått flera viktiga spelare och vi måste nämna att Thiago Silva har varit fantastiskt bra. Många ifrågasatte värvningen av den 36:årige brasilianske mittbacken men det finns ingen som kan säga något om det nu. Han är så stabil som man kan vara, precis som han alltid har varit.

Dagens speltips från Casivo

Det är final och det är alltid svårt att reka denna typen av matcher mellan två väldigt bra lag. Jag tror att Liverpool kommer att kunna äga offensiven hyfsat väl. Med sina kvicka yttrar och strålande inlägg så kommer de att kunna skrapa fram en hel del hörnor. Över 5,5 hörnor till Liverpool till oddset 2.02 hos Expekt. Jag kommer även att testa spelet på att båda lagen gör mål till oddset 1.88, även det hos Expekt.

Bästa speltipset

  1. Över 5.5 hörnor till Liverpool 2.02 hos Expekt
  2. Båda lagen gör mål 1.88 hos Expekt