Speltips La Liga: Real Sociedad – Celta Vigo 8/1

David Isaksson
David Isaksson /
Speltips La Liga: Real Sociedad – Celta Vigo 8/1

Det har gått ganska knackigt för Alexander Isaks Real Sociedad denna säsongen. Efter att laget startat hösten fantastiskt fit och legat i topp i La Liga så är det just nu på plats 7. Kan de plocka tre poäng mot Celta Vigo kan de nå topp 3. Nedan följer vårt speltips med de bästa oddsen på matchen!

Betway betting bonus sport casino casivo se

5 raka i ligan utan seger

Det säger en hel del om lagets form för tillfället. Real Sociedad som har spelat helt okej i Europa League har inte alls fått det att stämma i ligaspelet. Vår käre Alexander Isak har bara mäktat med 4 mål så här långt i La Liga efter att under fjolsäsongen gjort 17 baljor. De har just nu 4 förluster och 1 oavgjord på sina 5 senaste matcher.

Det har inte sett fruktansvärt ut spelmässigt så man ska inte lägga allt för mycket krut på att hata på laget. De har bevisat tidigare i säsongen att de kan prestera på en väldigt hög nivå. Visst, det är oroväckande att de inte lyckats vinna och det sätter stor press på spelare och ledare att återgå till de fina resultaten från i höstas. Kvaliteten finns där med många spelare av hög kaliber. Det kan vända med en seger här som kan ta laget tillbaka upp på CL-plats.

Celta Vigo blandar och ger

Det är svårt att placera detta Celta Vigo, som kan vinna mot starka lag en veckan och sedan förlora mot sämre lag veckan efter. De är inne i ett ganska bra flow just nu i ligan och har bara en förlust på de 8 senaste, 3 vinster, 4 oavgjorda och en förlust. Den gamla Liverpool-floppen Iago Aspas levererar mål som vanligt och är alltid ett hot framför målet. Han är nu uppe i 10 fullträffar denna säsongen, näst bäste målskytt är Mina Santi med sina 6 mål. Det är alltid tufft att möta Real Sociedad på hemmaplan så det ska bli väldigt intressant att se hur det slutar. Celtas fina form på slutet har tagit dom upp på en tolfteplats just nu, det skiljer bara 7 poäng upp till europaplatserna och det är nog där siktet har ställts in.

Dagens speltips från Casivo

Real Sociedad gör mycket mål, de släpper också in en hel del mål. Det tillsammans med Celta Vigos fina form gör att vi idag väljer att spela på att det blir över 2,5 mål i matchen till fina 2.20 hos Betway, vill man få upp oddset lite så kan man köra på att båda lagen gör mål i tillägg till 2.70 totalt.

Lycka till!