Speltips: Liverpool – Villarreal 27/4 Champions League

David Isaksson
David Isaksson /
Speltips: Liverpool – Villarreal 27/4 Champions League

Semifinalerna i Champions League är här! Liverpool kommer att möta Villarreal hemma på Anfield och är med all rätt stora favoriter. Kan Villarreal gå emot oddsen återigen? Läs vidare och få vårt speltips med de bästa oddsen längst ner.

Liverpool i toppslag

Liverpool är ett av Europas absolut formstarkaste lag. De har bara tappar 4 poäng totalt i Premier League sedan december. De har tagit igen 8 poäng på Manchester City och är nu bara en poäng bakom laget i PL. När det kommer till Champions League så har Liverpool haft en hyfsat enkel väg fram till semifinalen. Benfica och Inter är lagen de har tagit sig förbi för att nå semifinalen. Inget ont mot de lagen med Liverpool är ett par nivåer bättre och det är matcher som laget ska vinna relativt enkelt.

Nu väntar Villarreal som har överraskat alla hittills. Känslan är att det kommer att ta stopp här dock.

Villarreal har chockat två giganter

Många var vi som hade Bayern Munchen som en av de största favoriterna till CL-titeln i början av säsongen och de var också väldigt stora favoriter i kvartsfinalen mot Villarreal. Därför blev många, inklusive vi chockade när de lyckades vinna det första mötet med 1-0. Det kunde dessutom varit betydligt större siffror, de fullkomligen körde över maskinen Bayern Munchen hemma på Estadio de la Ceramica. Resultaten sluta som sagt dock endast med en 1-0 seger och Bayern hemma på Allianz kände sig nog ändå ganska trygga med att de skulle ta sig vidare till semifinal trots allt.

Bayern Munchen tog planenligt ledningen i returmötet men Villarreal gav inte upp och i matchens slutskede gjorde laget 1-1 och det fanns inte tillräckligt med tid för Bayern att återhämta sig.

Villarreals manager Unai Emery har byggt ett lag, ett lag som jobbar tillsammans och sliter oerhört hårt. Dessutom har de väldigt många skickliga spelare såklart. Nu är det dock Liverpool på Anfield som stundar. Liverpool har 13 raka i PL utan förlust på hemmaplan och vi har väldigt svårt att se Villarreal få med sig någonting i denna matchen. Men vi har blivit chockade förut.

Dagens speltips från Casivo

Liverpool är väldigt stora favoriter och det ska dom också vara. Något vi reagerar på är dock att underspelet på antal mål i matchen har så högt odds. Villarreals försvar har varit fantastiskt under hela Champions Leaguesäsongen. Därför väljer vi att spela Under 2.75 mål asian handicap till fina 2.15. Detta odds hittar vi hos ComeOn. Lycka till!