Speltips: Man City – Tottenham 19/2

David Isaksson
David Isaksson /
Speltips: Man City – Tottenham 19/2

Serieledarna Manchester City tar emot Tottenham på Etihad Stadium. I det första mötet vann överraskande nog Tottenham med 1-0. Kan de skrälla mot Man City igen? Läs vidare i detta speltips och hitta bettingsidan med de bästa oddsen.

City har varit överlägsna denna säsongen

Det är egentligen bara Liverpool som har möjligheten att nå Manchester City i titelracet och det blir väldigt svårt. City har spelat fantastiskt fotboll denna säsongen och det känns som att de knappt tar ut sig i de flesta matcher. Med 15 raka matcher utan förlust så är det inte så konstigt att man toppar liga. Det som skulle kunna sätta käppar i hjulen är att de har Champions League att fokusera på samtidigt som ligan. Det gäller iofs även Liverpool såklart men när det kommer till matchen mot Tottenham så har City 4 dagars vila och de har en så pass stor trupp så det ska inte vara några problem med att ställa ut en väldigt stark elva. Det faktum att Tottenham vann det första mötet lär ge bra motivation till att City vill visa var skåpet ska stå.

Tottenham har tappat momentum helt

Tottenham såg ganska bra ut under delar av säsongen och låg högt upp i tabellen. Efter en hel del dåliga resultat så fick Nuno Espirito Santo sparken och man tog in Antonio Conte som manager. Spelmässigt så såg det fortfarande trögt ut men laget lyckades plocka en del poäng. På senare tid så har de dock inte lyckats få med sig speciellt mycket poäng. De huserar nu på 8:e plats i tabellen och det kommer att krävas väldigt mycket för att de ska kunna nå en topp 4-placering. Att plocka poäng mot City på bortaplan är det väldigt få lag som klarar av.

Det som skulle kunna tala för Tottenham är att de är väldigt bra i omställningsspelet. Manchester City är ett lag som gärna håller i bollen och har hela laget högt upp i banan. Det gör att dom ibland kan vara svaga på snabba omställningar. Med Son, Lucas Moura och kane där upp kan det gå undan och de är samtliga bra avslutare.

Dagens speltips från Casivo

Jag väljer att gå på hörnspelet här, och överspelet är det som gäller. Linan ligger på över 10,5 och det tror jag kommer att hända. Tottenham kan få en del hörnor via sina omställningar och City kommer att få en hel del pga av sitt höga bollinnehav.

  • Över 10,5 hörnor till oddset 1.80 hos Snabbare

TILL SNABBARE CASINO