Speltips Premier League 19/12: Tottenham – Liverpool

David Isaksson
David Isaksson /
Speltips Premier League 19/12: Tottenham – Liverpool

Vi är mitt upp i det hektiska julschemat i Premier League. Lagen matchas stenhårt med flera matcher i veckan. Det blir då extra tufft när två starka lag möts och lagen måste ställa upp sina absolut bästa spelare. Nedan följer vår spelanalys med speltips med de bästa oddsen just nu!

Betway betting bonus sport casino casivo se

Tottenham har återfått självförtroendet

Det gäller särskilt på hemmaplan som Tottenham har vunnit 4 raka matchet. Detta sedan man förlorat med 3-0 mot Manchester United. Sedan dess har Nuno Espirito Santo fått sparken och Antonio Conte har tagit över. Det tar såklart tid att få ett lag att fungera efter man tagit över men man kan se Contes taktik och sätt att spela ganska tydligt redan nu.

Ser man på vilka som sköter målskyttet i Tottenham så är det något överraskande Lucas Moura som gör det bäst för tillfället. Harry Kane, som varit den bäste målskyttet de senaste 55 säsongerna har bara mäktat med ett mål denna säsongen. Kanske är han fortfarande störd över att inte ha fått lämna klubben i somras. Son Hueng-Min är som vanligt väldigt bra och är tongivande som alltid.

Liverpool kör över allt

Det är nästan läskigt hur bra Liverpool ser ut just nu. Även matcher där de har det tufft att skapa vinner dom. De ser lika överlägsna ut i många matcher denna säsongen som de var under säsongen 2019/20. Salah, Mané och Jota sköter det mesta framåt och det är få försvar som kan hålla deras tempo. Med et superstabilt mittfält och en fantastisk backlinje så är det en väldigt svår nöt att knäcka. Det ser vi inte minst på deras statistik från säsongen. Endast en förlust hittills är otroligt, den kom borta mot ett formstarkt West Ham. I övrigt så är det endast 4 oavgjorda matcher där laget tappat poäng.

Kan de orka hålla samma tempo hela säsongen?

Det är frågan många ställer. Liverpool spelar med en enorm frenesi och det kommer någon gång att vara slut på bensin i flera spelares tankar. Laget måste roteras och det är rimligtvis då som något lag kan straffa dom. Det kan dock dröja till längre fram i nästa år innan vi ser något sådant. Än så länge har de hållit trycket uppe och ser ut att klara av det. Behöver de byta ut några spelare och låta dom vila så finns det fler unga spelare som är och några riktiga killers i Divock Origi med flera.

Dagens speltips från Casivo

Inför matchen så har vi två minikombinationer som ser trevliga ut. I grund och botten ser vi att Liverpool vinner matchen. Tottenham har en explosiv offensiv vilket kan medföra att det blir en målrik match.

  • Liverpool vinner och det blir över 2,5 mål i matchen – Odds: 1.90
  • Liverpool vinner och båda lagen gör mål – Odds: 3.10
  • Samtliga odds är hämtade från Betway som just nu erbjuder en insättningsbonus på 100% upp till 1000 kr

TILL BETWAY